Hosszú Katinka: "Megfordult a fejemben, hogy soha többé nem úszok"

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Adam Pretty -
úszás Rio 2016 olimpia 2016 Hosszú Katinka aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka sikert sikerre halmozott Rióban, ami biztosan elfeledteti vele a londoni olimpia eseményeit. Az úszónő akkor nagyon nehéz időszakon ment keresztül. Erről is mesélt egy interjúban.

Katinka mosolyogva állta az újságírók rohamát, kezd hozzá szokni a rengeteg figyelmehez, ami a karrierjével jár. De volt idő, mikor legszívesebben elbújt volna - nyilatkozta a Borsnak:

"Pekingbe tizenkilenc évesen mentem, kicsit csalódott voltam, szerettem volna döntőbe jutni, de amikor hazafelé tartottam, nem ez foglalkoztatott, már izgatott voltam, mert három nappal később utaztam Los Angelesbe, az egyetemre. A legrosszabb Londonból volt hazajönni. Világbajnokként indultam az olimpián, de pár tizeddel lecsúsztam a dobogóról. Egyáltalán nem élveztem azt az olimpiát. Rettenetesen csalódott voltam, nem akartam beszélni róla. Még az is megfordult a fejemben, hogy soha többé nem úszok" - mesélte Katinka.

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Adam Pretty

A helyzet most szerencsére egészen más, hiszen az úszónő az aranygéppel térhet haza. Rióban az utolsó napokat Katinka a családjával töltötte, körbenéztek a városban, ajándékokat vásároltak, majd Shannel a többi magyar sportolónak szurkoltak, hátha az edző szenvedélyes szurkolása másoknak is szerencsét hoz.

Vége a szerelemnek - Tóth Vera és kedvese szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20160821-toth-vera-enekesno-es-kedvese-adam-szakitottak.htmlEzüst torta! Cseh Laci olimpiai sütijénél nem lesz ma már menőbbhttp://www.life.hu/sztarok/20160820-cseh-laszno-uszo-ezustermes-tortat-kapott-a-rioi-olimpia-utan.htmlÍgy látták a 20-ai tűzijátékot a magyar celebekhttp://www.life.hu/sztarok/20160820-istenes-bence-kiraly-linda-es-kiraly-viktor-is-megneztek-a-tuijatekot.htmlVajna Timi úgy jetskizik, mintha nem lenne holnaphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160820-vajna-timi-andy-vajna-neje-ibizan-ugy-jetskizik-mintha-nem-letezne-a-holnap.html5. helyen végzett a magyar vízilabda-válogatott Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160820-5-helyen-vegzett-a-magyar-vizilabda-valogatott-rioban-10-12-re-legyoztek-a-gorogoket.htmlCsodás helyen nyaral Mihalik Enikő: Micsoda képek!http://www.life.hu/sztarok/20160820-mihalik-eniko-modell-csodas-helyen-nyaral-ibizan-vakaciozik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.