Skarlátvörös kisruhában tündökölt Katalin hercegné

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
Katalin Katalin hercegné ruha Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlanul "olcsó" ruhát választott a minap Vilmos herceg felesége.

Katalin hercegnő a hét közepén duplázott: egy olyan ruhábanjelent meg nyilvános eseményen, amit már 2 éve is viselt. Most pedig ismét címlapra került, méghozzá azért, mert egy szokatlanul élénk darabban tündökölt. A hercegnő egy piros L.K.Bennet ruhát választott egy jótékonysági eseményre, ami mindössze 95 fontba kerül, azaz még 40.000 Forint alatt van. Katalinról köztudott, hogy nem veti meg a fast fashion holmikat, az emberek pedig többek között ezért is imádják.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

Vilmos herceg nejét legutóbb egy éve, Wimbledonban láttuk egy hasonló piros ruhában: akkor mindenki ódákat zengett arról, milyen remekül áll neki ez a szín. Most sem tudunk mást mondani: még több pirosat, hercegnő!

Forrás: AFP/Arthur Edwards

A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 3. részhttp://www.life.hu/trend/20160825-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha-3-resz.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. Nézzük, ezúttal kiknek sikerült ezt a bakit elkövetni! TrendOrigoValami történt Tolvai Reni arcávalhttp://www.life.hu/trend/20160825-tolvai-reni-igy-szepitkezik-kulonleges-kezelessel-tartja-rendben-a-boret-a-csinos-enekes.htmlAz énekesnő rendszeres látogatója a különböző szépségszalonoknak, és aláveti magát több olyan beavatkozásnak is, amely segít fiatalosan tartani a bőrét. Trend--Meghalt Sonia Rykiel francia divattervezőhttp://www.life.hu/trend/20160825-meghalt-sonia-rykiel-francia-divattervezo-86-eves-volt.htmlMeghalt 86 éves korában Sonia Rykiel francia divattervező, "a kötés királynője", a "második Coco Chanel" - értesült az AFP a családtól.Trend5 megdöbbentő szépségtrükk, amiről még soha nem hallottálhttp://www.life.hu/trend/20160822-szepsegtrukkok-amikrol-meg-soha-nem-hallottal.htmlNéhány elképesztő szépségtippre bukkantunk a neten, amit nektek is megéri megnézni. Ha nem is iktatjátok be a mindennapokba, lehet, hogy még jól jönnek, amikor megszorultok. Íme! TrendOrigoHosszú Katinka: "Megfordult a fejemben, hogy soha többé nem úszok"http://www.life.hu/trend/20160821-hosszu-katinka-megfordult-a-fejemben-hogy-soha-tobbe-nem-uszok.htmlHosszú Katinka sikert sikerre halmozott Rióban, ami biztosan elfeledteti vele a londoni olimpia eseményeit. Az úszónő akkor nagyon nehéz időszakon ment keresztül. Erről is mesélt egy interjúban.Trend--A 62 éves Christie Brinkley 30 évet is letagadhatna - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160818-heti-stilusmustra-szerepel-benne-shanina-shaik-elle-fanning-christie-brinkley.htmlEz a hét a modellek hete volt. Ők voltak a legdögösebbek a vörös szőnyegen, a legragyogóbb ráadásul a 62 éves Christie Brinkley volt, aki fiatal kollégáit is lepipálta. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.