Karateruhában jelent meg a divatshow-ján Victoria Beckham

Divathét New York Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki évekkel ezelőtt azt mondja, hogy Victoria Beckham az év divateseményén szexi ruha és tűsarkú helyett bő nadrágban és saruszerű szandálban jelenik meg, biztosan nem hiszünk neki. Pedig megtörtént!

Victoria Beckham elképzelhetetlen volt a tűsarkúja nélkül: az utóbi időben azonban valami megváltozott. Talán az egykori Spice Girlnek elege lett a kényelmetlen lábbelikből, netán behódolt a lapos talpú cipőknek...Mindenesetre egyre gyakrabban látni őt topánkák helyett emberi cipőkben - így volt ez vadiúj kollekciójának bemutatóján is.

Forrás: AFP/Trevor Collens

A new york-i divathéten a napokban mutatta be Beckhamné a jövő tavaszi-nyári kollekcióját, ő pedig egy karateruha inspirálta szettet viselt: bő nadrág, öv, ing és lapos talpú szandál. A világsztár szokatlanul laza volt, de persze stílusos, nekünk azonban még szokni kell ezt a pálfordulást...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.