Íme a tűsarkú, melyet még Victoria Beckham se venne fel

dizájner magassarkú tűsarok cipő Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham még terhessége alatt sem mondott le a magas sarkú cipőkről. A legújabb Louboutin modellt azonban egészen biztosan ő sem merné felvenni.




www.christianlouboutin.com
www.christianlouboutin.com

"Ez az a cipő, amely eddig nem látott közelségbe hozza a balerinákat az éggel" - vallotta a tervező a cipőről, melyet több más tárggyal együtt elárvereznek az Angol Nemzeti Balett támogatására.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!



A legveszélyesebb cipők, amelyek tönkreteszik a lábadhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110616-a-legveszelyesebb-cipok-amik-tonkreteszik-a-labad.htmlGyönyörű, trendi, de nagyon veszélyes a nyár cipőslágere!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110531-egeszsegtelen-a-legujabb-cipo-divatorulet.htmlŐ lesz az új rekorder? Az 5 éves Suri Cruise vagyont érő cipőkollekcióval büszkélkedikhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110609-o-lesz-az-uj-rekorder-az-5-eves-suri-cruise.html60-as cipőt hord a világ legnagyobb lábú emberehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110601-60as-cipot-hord-a-vilag-legnagyobb-labu-embere.htmlKikéri magának a tűsarkú cipőt - Ilyen cipőben hódít a szép színésznő!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110530-koos-reka-a-hamupipoke-kampany-arca.htmlÚjra divat a zselécipő!http://www.life.hu/life/galeria/20110527-ujra-divat-a-zselecipo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.