Elképesztő: 30 évig nem vágott körmöt a 75 éves nő

Forrás: Youtube -
kéz Amerika autóbaleset köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Guiness-rekorder lett a 75 éves amerikai nő, akinek legfőbb életműve borzalmasan hosszú körmei voltak. 30 éven át szinte kizárólag azzal foglalkozott, hogy növessze őket, már majdnem 1 méteresek voltak, amikor egy autóbalesetben letörtek.

Nem tudni, hogyan végezte el a mindennapi feladatait Lee Redmond, ugyanis ő rendelkezett a világ leghosszabb körmeivel. Nem lehetett egyszerű a csaknem 1 méteres karmokkal mosogatni, vagy bármilyen házimunkát elvégezni, de elmondása szerint őt semmiben nem akadályozták a körmei. A 75 éves nő 30 évet töltötte azzal, hogy gondozta, ápolta és óvta kincseit, ennek eredményeként Giuness-rekorder lett, ugyanis 86-89 centire nőttek kezén a karmai.

Forrás: Youtube

Azonban hiába volt körmeinek gondos gazdája, egy nap sajnálatos autóbalesetet szenvedett. Szerencsésnek is mondhatná magát, ugyanis ő semmilyen sérülést nem szenvedett, csupán a körmei estek áldozatul. Lee Redmond azonban ezt úgy élte meg, mint a legnagyobb rémálmát, amikor megpillantotta letört karmait, szinte szóhoz sem jutott. Azóta azon van, hogy újra megnövessze azokat!

Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.