Sarka Kata ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ékszert visel jó ideje Sarka Kata: a világhírű luxusmárka Love Braceletnek, azaz szerelmi karkötőnek elkeresztelt ékszerét. A karkötő különlegessége, hogy két félkörből áll, melyeket csak egy speciális csavarhúzóval lehet a csuklón rögzíteni. Az alkotók eredeti elképzelése – közel 50 éve – az volt, hogy a karkötőt magának senki nem veheti meg, a férfiak kedveskedtek vele szerelmüknek. 

A karkötőt egyébként a Bors szúrta ki Kata csuklóján, akin házassági válsága augusztusi nyilvánosságra kerülése óta lehet látni az impozáns ékszert. A műsorvezető szinte folyamatosan viseli a karkötőt:

A napilap kíváncsi volt arra, hogy ki ajándékozta meg Katát a karkötővel, de ő kitérő választ adott: "Valóban hordom, ez tényleg szép ékszer, nagyon szeretem" – jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.