Sarka Kata elárulta, kitől kapta méregdrága luxusóráját

Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata néhány nappal ezelőtt méregdrága luxusórát villantott. Azóta mennek a találgatások, vajon kitől kaphatta a több millió forintos ékszert.

A válófélben lévő sztáranyuka a saját bevallása szerint jobban érzi magát, mint valaha, és nagyon kiegyensúlyozottan telnek mindennapjai egy budai társasház legfelső emeletén, egy kétszobás luxuslakásban. Sarka Kata elárulta, hogy két gyermekén kívül egy nővel is megosztja otthonát, aki több egy bébiszitternél vagy bejárónőnél, Magdika családtag, a gyerekek pótmamája is.

Sarka Kata Forrás: Sarka Kata / Facebook

A Borsnak adott interjújában a többi között arra is fény derült, kitől kapta azt a méregdrága Rolex órát, amit néhány hete saját maga tett közzé a közösségi oldalán.

"Harmincéves lettem, a Rolex órát a szüleimtől kaptam ajándékba. Tény, hogy új autóm van, a régi ottmaradt Petinél. A lakásom valóban nagyon szép, egy háromlakásos társasház legfelső emeletén élünk" – újságolta Kata.

Sarka Kata bevallotta, egy nővel osztja meg az életét

Sarka Kata tavaly júliusban költözött el a közös családi házból egy gyönyörű panorámával rendelkező luxuslakásba. Otthonát nemcsak a gyermekeivel osztja meg, hanem egy nővel is: Magdikával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.