Te milyen gyakran mosod a melltartódat?

Forrás: Thinkstock -
melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik minden alkalom után kimossák a melltartójukat, de akadnak, akik azt vallják, túl drága ruhadarab ez ahhoz, hogy naponta mosógépbe tegyük. Nos, az igazság a kettő között van

A New York Daily News újságírója dobta fel ezt a témát azzal a vallomással, hogy még nem mosta ki a melltartót, amit négy hónapja vett. Főnöknője, a lap életmódrovatának szerkesztője pedig rálicitált, ő azt nyilatkozta, egy éve nem mosta ki a melltartóját, hogy ezzel is kímélje. Brutálisan hangzik, ugye? Nos, nem is kell ezt követned.

Rania Abu-Eid, a Victoria's Secret volt tervezője elárulta, nem a mosás árt igazán a melltartóknak, hanem a centrifuga és a szárítás. Hozzátette, az ideális, ha három-négy viselés után kimossuk a melltartónkat, lehetőleg kézzel, vagy ha muszáj gépbe tenni, mosózsákban.

Forrás: Thinkstock

Kristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a Hollywodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak a Twilight miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigo50 éves lett Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham, a Szívek szállodája sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170314-50-eves-lett-lorelai-gilmore-azaz-lauren-graham-a-szivek-szallodaja-sztarja.htmlLauren Graham ma ünnepli 50. születésnapját. Ennek alkalmából megmutatjuk, hogyan változott az elmúlt 30 évben a Szívek szállodája sokat fecsegő, kávémániás anyukája. TrendOrigoÍme a zsiráfnő, aki évekig fémkarikákkal nyújtogatta a nyakát http://www.life.hu/trend/20170316-o-a-zsirafno-aki-evekig-sanyargatta-magat.htmlÍme egy 30 éves nő, aki elhatározta, hogy a kedvenc állatához szeretne hasonlítani. Évekig azon dolgozott, hogy úgy nézzen ki mint egy zsiráf. TrendOrigoCsonka András: "Pukkadjon meg, aki mostanában szerelmes lett Kasszás Erzsibe"http://www.life.hu/trend/20170316-csonka-andras-pukkadjon-meg-aki-szerelmes-lett-kasszas-erzsibe.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. TrendOrigoSzexi fotót villantott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20170314-body-sylvi-szexi-fotot-villantott-az-oceanpartrol.htmlBódi Sylvi mostanában egyre több alkalommal mutat szexi fotót valamilyen egzotikus helyről. Így kell kedvet csinálni egy kis utazáshoz! Trend--Palvin Barbi meztelen ciciket villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170314-palvin-barbi-megmutatta-csodas-melleit.htmlAzt gondolnánk, hogy egy idő után már nehéz megújulni, meglepni a rajongókat. Barbi azonban mindig bebizonyítja, hogy ez nem így van. Ismét felrobbantotta az internetet. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.