Catherine Zeta-Jones dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő alakjára nem lehet panasz, hiszen még 47 évesen is nyugodtan magára ölthet mélyen dekoltált ruhákat! Catherine Zeta-Jones a legutóbbi rendezvényen ellopta a show-t, mindenki az ő melleit bámulta.

Nem fog az idő a színésznőn, fotóiról úgy tűnik, mintha egy percet sem öregedett volna az elmúlt években. Catherine Zeta-Jones ugyanaz a dögös szexszimbólum 47 évesen is, mint amilyen egykor volt, és ezt folyton be is bizonyítja. Elég meglátogatni az Instagram-oldalát ahhoz, hogy ez mindenkinek nyilvánvalóvá váljon, hiszen nap mint nap tesz közzé fotókat magáról, és mindig irigylésre méltóan néz ki.

Catherine Zeta-Jones még mindig gyönyörű Forrás: AFP/Angela Weiss

Legutóbb egy rendezvényen járt a színésznő, a Feud: Bette And Joan című sorozat New York-i díszvetítésén, ahol mindenkitől ellopta a figyelmet. Zakója alatt ugyanis csupán egy dögös csipkés kombinét viselt, így senki nem tudta levenni a szemét a színésznő dekoltázsáról. Öltözékével egyúttal azt is bebizonyította, hogy nem kell közönségesnek kinéznie ahhoz valakinek, hogy szexi legyen, és a figyelem középpontjába kerüljön!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.