Így néz ki Pásztor Anna meztelenül a fürdőkádban - Fotó!

Forrás: TV2 -
fürdőkád meztelen felnőtt Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna nem sűrűn szokott szexi pózokban fotózkodni, ám ezúttal mégis sikerült, de nem úgy, ahogy azt várná az ember. A vízzel teli kád és a meztelen női test általában dögös párosítás, de Annának ebből is sikerült kihoznia valami egészen mást.

Pásztor Anna inkább az extravagáns, kissé őrült oldalát szereti hangsúlyozni, mintsem a szexi nőiességét. Éppen ezért sokkal többször választ sokkoló, polgárpukkasztó ruhákat, a dögösség nála háttérbe szorul. Mégis sokszor meglehetősen szexi az Anna & the Barbies harcias frontembere, talán pontosan azért, mert nem ez a célja.

Pásztor Anna pucéran fotózkodott Forrás: TV2

Anna legutóbb egy tőle szokatlan helyzetben fotózkodott, de sikerült ebből is kihoznia valami egészen mást. Egy vízzel teli fürdőkádban ült teljesen meztelenül, ami alapvetően egy szexi szituáció. Ő viszont – habár dögös is – sokkal inkább az őrült oldalát emelte ki a felvételeken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.