Női ruhákba öltöztetik a férfiakat - De miért? Fotók!

fashion week férfi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb gyöngyszem került nyilvánosságra a divat világából: egy spanyol ruhamárka dobott piacra egy olyan kollekciót, amitől égnek áll a hajunk. 

Húzott cicaszem, babakék fodros ing és rózsaszín selyemköntös: téves, ha azt gondolod, hogy ezek egy női ruhakollekció részét képezik. A Palomo Spain, spanyol ruhamárka legújabb kollekciója ugyanis férfiaknak lett tervezve, bár ezeket a darabokat nézegetve sok minden eszünkbe jutott, a "férfias" kifejezést kivéve.

Ezt a köntöst például mi szívesen viselnénk, nő létünkre Forrás: palomospain.com

A feszülős nadrágot és a passzos blézereket, kabátokat még megérti az ember, hiszen ha valaki tudja viselni, akkor akár még jól is néz ki. De a rózsaszín szatén/selyem köntösről már nem tudjuk ugyanezt elmondani.

Éljenek a virágmintás, szoknyás férfi ruhák Forrás: palomospain.com

Nem beszélve arról a nyári ruháról sem, amely áttetsző fekete anyagból készült, ezüstös virágmintákkal. És akkor azt még nem is említettük, hogy a ruha alja egyébként szoknyában végződik.

Nem jutunk már szavakhoz Forrás: palomospain.com

Nemrég a Gucci-nál is hasonló elmebaj tört ki: az ott piacra kerülő férfi ruhák is mind inkább nőkre valóak. A világmárka őszi-téli férfikollekcióját nézegetve elsőre az jutott eszünkbe, hogy ezeket az összeállításokat akár egy 12 éves gyerek is tervezhette volna, de hát Picasso festményeit nézve is sokan mondják: "ilyet én is bármikor tudok".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.