Irina Shayk szexi Kylie Jenner bikini Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tombol a nyár, ilyenkor pedig mindenkiről lekerül textil. Előkerülnek a cérnavékony fürdőruhák, a lenge kendők és a falatnyi fehérneműk is. Nézzük, milyen bikiniben pózolnak a leghíresebb párductestű szépségek: Fotók! 

Emily Ratajkowski, Irina Shayk vagy Kylie Jenner fotóit nézegetve arra gondoltunk, hogy milyen jó lenne beállítani egy futópadot egy szoláriumba. És akkor egyszerre barnulhatnánk és fogyhatnánk is.

Ebből mondjuk a barnaság fontosabb, hiszen akármelyik sztárfotót is nézzük, a barna bőrön valahogy jobban mutatnak a bikinik, mindegy, hogy sötét vagy világos színű darabról beszélünk. És ha a Nicole Scherzingerhez hasonló nők a barnaság mellé még darázsderekat és őrületes dekoltázst is villantanak, akkor minden férfi álla leesik.

Aztán az egy másik kérdés, hogy a nyers fotókon vajon hogy néznek ki a retusáltakhoz képest, de ezt mi nyilván sosem fogjuk megtudni. Így nem maradt más, csak a nyálcsorgatás és az ábrándozás: "bárcsak mi is így nézhetnénk ki!".

/1707/Legna2017714153226

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.