retikül dekoltázs Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gondoltuk volna, hogy Diana rejteget valamit aprócska táskái segítségével.

Diana hercegnő életében a kis táskák olyanok voltak, mint II.Erzsébetnek a kalapok. Minden létező alkalmi ruhájához vitt magával egy árnyalatban tökéletesen passzoló kis retikült, amiben a legszükségesebb tárgyait tartotta.

Ez nem is szúrt senkinek szemet, pedig nem csak a divat volt az oka, hogy magával vitte a táskáit. Sok olyan kép készült róla, amelyeken látszódna a dekoltázsa, ha nem takarta volna el.

Vagyis a retikülök azt a célt szolgálták, hogy Diana intim testrészeit és a hírnevét is biztonságban tartsák, ám mindezt olyan elegáns módon, hogy senki ne vegye észre a "csalást" - írta meg a HarpersBazaar.

Kényszerből vette el Dianát Károly herceg

Károly a királynő életrajzi könyvét is író Sally Bedell Smithnek mesélte el a történetet, amit egyébként már eddig is pletykáltak. Kiderült, hogy egyáltalán nem szerelemből vette el Dianat, hanem egy kínos kényszer miatt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.