Pocakos, szakállas pasas lett Ben Affleckből? Fotó!

fotó Ben Affleck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 12-én, lesifotósok kapták lencsevégre Ben Afflecket, aki ugyan elég ramatyul fest, mégis jól érzi magát. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Jennifer Garner és Ben Affleck hosszú évek után a válás mellett döntött. A válókeresetet együtt adták be, békés ügyintézést terveznek, de az tagadhatatlan, hogy az utóbbi évek problémái mindkettőjüket megviselték.

A sztárapuka azonban viszonylag hamar túltette magát - vagy legalábbis úgy tűnik - az eseményeken, hiszen júliusban új barátnőt villantott. Nem megerősített információk szerint a szőke szépség már be is költözött Ben Los Angeles-i otthonába.

Nem zavarja az sem, hogy a nyílt utcán kapták lencsevégre Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Rt-Green/X17online.Com

Most pedig friss fotó került napvilágra a 44 éves hírességről, akin eléggé látszódnak az elmúlt évek gyűrődései. Pocakos lett, és a mellkasa sem az izomtól feszíti ki a pólót, nem beszélve a szakálláról sem.

Ám ő ennek ellenére boldogan, széles mosollyal és egy ajándékkal a kezében siet valahová, láthatóan jól érzi magát. És tulajdonképpen, talán a többi nem is számít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.