Bombasztikus feneket villantott Kendall Jenner: fotó

fotó Kendall Jenner fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendall Jenner szexi fotóitól minden alkalommal dob egy hátast a nagyérdemű, de amit ezúttal villantott, az egyszerűen elképesztő. 

Nemrég még Kendall lebukásáról szóltak a hírek, aki ugyan igyekezett nagyon titkolni a szerelmét, de egy szemfüles lesifotós napvilágra hozta a hírt: Kendall és Blake Griffin nyilvánosan randizgatnak.

Persze Kim Kardashian szépséges húga mindent elkövetett, hogy ne lehessen őt felismerni, de hiába a túlméretezett ruhadarabok, nem sikerült elrejtőznie.

Most azonban a rajongók nem a magánéletével, hanem a fenekével vannak elfoglalva, amit sikerült irtózatosan közelről lefotózni, ezzel pedig páratlan panorámában részesíteni a követőket.

84°

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy a Baywatch fürdőruhás fenékfotó már több, mint kétmillió kedvelésnél tart, és számtalan elismerő hozzászólást is kapott.

Mellvillantás lett Kendall Jenner részeges fürdőzéséből: Fotó!

Nem mindennapi felvétel került napvilágra az amerikai divatmodellről: Görögország egyik vízpartján bulizott kissé ittas állapotban. A fotó nagyon hamar elterjedt a neten, a sztár pedig nem győzött magyarázkodni miatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.