Ördög Nórát először láthatjuk bikiniben: videó

Nánázsia Ázsia Express Ördög Nóra bikini vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál videóblogot készítettek ázsiai utazásukról.

Minden nap láthatunk egy-egy vlogbejegyzést arról, hogyan is teltek a Nánási-Ördög család napjai, miközben az Ázsia Expressz című TV2-es produkció felvételei zajlottak. A kalandos kis úton betekintést nyerhetünk a család mindennapjaiba. Ezúttal pedig azt is láthattuk, hogy fest

Ördög Nóra bikiniben.

Még sosem láttuk a sztármamit ilyen szerelésben, pedig semmi oka takargatni magát. Tökéletes alakja van, egyáltalán nem látszik rajta, hogy már kétgyerekes édesanya.

Narancs színű fodros bikinijében úgy festett, mint egy modell. Kár, hogy csak egy röpke másodpercre mutatta meg őt férje.

Isten éltessen, Ryan Gosling! http://www.life.hu/sztarok/20171110-37-eves-lett-ryan-gosling.htmlMa ünnepli Ryan Gosling a 37. születésnapját, és a különleges alkalomra elhoztunk nektek néhány olyan titkot, amit talán ti sem tudtatok a szívtipró színészről. TV + Sztárok--Berta Dániel így nyilatkozott a kieséséről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-berta-daniel-igy-nyilatkozott-a-kieseserol-video.htmlA tegnapi élő show-ból Berta Dánielnek kellett távoznia, ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől.TV + SztárokOrigoÍgy néz ki a Két pasi meg egy kicsi cuki sztárja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-igy-nez-ki-a-ket-pasi-meg-egy-kicsi-cuki-sztarja-foto.htmlA Két pasi megy egy kicsi sztárja, az egykor cuki Jake Harper ma már csak árnyéka önmagának.TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka és R. Kárpáti Péter estek ki az Ázsia Expresszből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-karpati-rebeka-es-r-karpati-peter-estek-ki-az-azsia-expresszbol-video.htmlAz Ázsia Expressz című sztárvetélkedő 5000 km-en és 4 országban teszi próbára a sztárpárokat, akiknek idegen helyeken kell teljesíteniük a rájuk mért feladatokat. Az első hajszán az apa-lánya duónak kellett távoznia. TV + SztárokOrigoWeinsteint híres amerikai védőügyvédek képviselikhttp://www.life.hu/sztarok/20171111-weinsteint-hires-amerikai-vedougyvedek-kepviselik.htmlHarvey Weinstein zaklatással és erőszakkal vádolt hollywoodi sztárproducert Blair Berk és Benjamin Brafman fogja képviselni New Yorkban, mindketten a leghíresebb védők közé tartoznak - közölte Weinstein egyik szóvivője szerdán.TV + Sztárok--X-Faktor: lábra állt Ricco, a kerekesszékes versenyzőhttp://www.life.hu/sztarok/20171111-x-faktor-labra-allt-ricco-a-kerekesszekes-versenyzo.htmlKis lépés Ricconak, de hatalmas lépés a felépüléséhez: az X-Faktor énekese, ha segítséggel is, de lábra állt, és és meg tudott tenni néhány apró lépést. A súlyos autóbalesetet szenvedett versenyzőnél ez is hatalmas dolog, mivel közel kilenc éve kerekesszékben éli az életét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.