Lottie Moss egy igazi bombázó lett: fotó!

Kate Moss modell fotó szexi Lottie Moss
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos nő lett Kate Moss húgából. 

Kate Moss neve mindenkinek a szexiséggel egyenlő, hiszen a 43 éves szupermodell mindenét megmutatta már az évtizedek alatt. Idén nyáron például meztelen ciciket villantott egy helikopteren, illetve az egzotikus nyaralása során is közszemlére tette a meztelen felsőtestét.

Wbyyyyyy

Lottie Moss (@lottiemossxo) által megosztott bejegyzés,

Most azonban a húga, Lottie Moss hívta fel magára a figyelmet, ugyanis a fiatal lány egyre inkább hasonlít a nővérére, legalábbis ami a szépséget illeti.

Just casually sitting on a wicker chair at the spa Thank you @champneycollege @champneysspas for having us it was glorious☺️

Lottie Moss (@lottiemossxo) által megosztott bejegyzés,

A fiatal szőkeség januárban lesz 20 éves, és meg kell hagyni, igazi bombanő lett belőle az évek során. Nem meglepő, hogy ő is a modell szakma felé vette az irányt, hiszen az adottságai és a hátszele is meg van a sikerhez.

No place I'd rather be (literally)

Lottie Moss (@lottiemossxo) által megosztott bejegyzés,

A közösségi oldalát közel 200.000 ember követi, és a fotóit is rengetegen imádják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.