Nagymamája szavait varratta magára Sakyrah Angelique, énekesnő: videó!

nagymama üzenet hangüzenet tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A chicagói nő különleges módon igyekszik megőrizni a nagymamája emlékét: egy tőle származó hangüzenetet tetováltatott magára. 

Sakyrah Angelique a napokban osztott meg egy videót a Twitter-oldalán, amelyben az új tetoválását láthatjuk. Első ránézésre nem tűnik olyan különlegesnek a minta, ám amikor beolvassák egy applikációval, akkor az egész értelmet nyer.

A minta ugyanis egy hangüzenet, amelyet Sakyrah nagymamája hagyott a lány telefonján nagyjából 1 hónappal azelőtt, hogy elhunyt. A chicagói énekesnő pedig így szeretné megőrizni a szeretett nagymama emlékét. Nagyon kreatív és megható ötlet - írta meg a PopSugar.

Top 5 téli sminktrend, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/trend/20180112-a-legjobb-teli-sminktrend-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlHa különleges hatásokra vágysz, akkor most próbáld ki a legújabb trendeket. Tombol a holografikus csillogás, a jeges metál textúrák, és mindezek a szenvedélyes matt színekkel kombinálva megannyi lehetőséget kínálnak az önkifejezésre. TrendOrigoGeszler Dorottya bikiniben mutatta meg testét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180114-geszler-dorottya-bikiniben-mutatta-meg-testet-foto.htmlGeszler Dorottya elmúlt 47, de legalább egy tizest letagadhatna.TrendOrigoHeti trendjelentés: megvolt az év első vörös szőnyeges villantásahttp://www.life.hu/trend/20180111-heti-trendjelentes-szerepel-benne-gal-gadot-katy-perry-shanne-kress.htmlA hét legfontosabb eseménye Hollywoodban egyértelműen a Golden Globe-gála volt, ahol stílusos, de elrontott outfitek is jelen voltak, nem beszélve a durva divatbakikról. A hét többi vörös szőnyeges eseménye ennyi izgalmat nem tartogatott, habár megesett az év első villantása. Trend--Jól felcsúszott a szoknya! Szívdöglesztő dívaként pózol Tóth Andihttp://www.life.hu/trend/20180113-szivdogleszto-divakent-pozol-toth-andi.htmlVadító képeken szerepel Tóh Andi énekesnő. A 18 éves énekesnőt a koránál jóval idősebb dívává változtatták.Trend--Emlékszel még? Így nézett ki Tatár Csilla hosszú hajjalhttp://www.life.hu/trend/20180113-igy-nezett-ki-tatar-csilla-hosszu-hajjal.htmlTatár Csilla hosszú hajjal kezdte karrierjét. Teljesen másképp nézett ki akkoriban, mint most: alig ismertünk rá ezen a 11 évvel ezelőtti fotón.TrendOrigoEzek lesznek 2018 sminkszínei: így használd őkethttp://www.life.hu/trend/20180111-ezek-lesznek-2018-sminkszinei.htmlAz év legújabb Pantone színei nagy hatással lesznek a divatvilágra is. Ezek az izgalmas árnyalatok sok játékosságot rejtenek magukban, kísérletezésre, felfedezésre csábítanak. Csupa izgalom, ha a sminkedben használod őket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.