Heti trendjelentés: Lady Gagától volt hangos egész New York

Forrás: NORTHFOTO -
street style vörös szőnyeg Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten igencsak kevés említésre méltó vörös szőnyeges esemény volt. Szűkölködtünk a lélegzetelállító outfitekben, így körbenéztünk a street style és a B kategóriás celebek háza táján is. 
  • Louis Vuitton-show

A Louis Vuitton 2019 Cruise Collection bemutatóján volt egy-két izgalmas ruhaösszeállítás. A két kedvencünk Sophie Turner és Jennifer Conelly voltak. Természetesen mindketten a márka darabjait viselték.

Sophie Turner és Jennifer Conelly Forrás: Getty Images
  • Lady Gaga New Yorkban

Renegeteg sokkoló outfitet láttunk már az énekesnőtől, természetesen olyat is, amit már biztosan nem tudna felülmúlni, habár folyamatosan próbálkozik vele. Ezúttal New Yorkban töltött pár napot, és nemcsak a farmeros pólós outfitjeit villantotta meg, hanem a művészi darabokat is.

Lady Gaga Forrás: Northfoto
  • A hét legjobbja

Ezúttal Bella Hadid kapja a hét legjobban öltözött híressége díjat. A Tag Heuer rendezvényén viselte ezt a káprázatos Dion Lee darabot. Hozzátesszük, hogy a Gucci övvel lett igazán teljes a kép.

Bella Hadid Forrás: Getty Images
  • A B kategória

Kevés történés lévén ráfanyalodtunk a B kategóriás celebekre is, de sok köszönet nem volt benne. A tévésztár Daisy Robins selyemhálóinge egyrészt teljesen összegyűrődött, másrészt meglehetősen közönséges volt az összhatás is. A tévés színésznőként, és epizódszereplőként ismert Dona Wood a világ egyik legelőnytelenebb szoknyáját villantotta meg. A nude részletek még annak is pocakot csinálnának, akinek egyébként nincsen.

Daisy Robins és Dona Wood Forrás: Getty Images
Ezektől az ételektől garantáltan ragyogó lesz az arcbőrödhttp://www.life.hu/trend/20180531-ezektol-az-etelektol-garantaltan-ragyogo-lesz-az-arcborod.htmlA bőrünk minősége nem kizárólag azon múlik, hogy milyen kozmetikumokat használunk. Az is hatással van rá, amivel belülről tápláljuk. Ha sok vizet iszol, attól máris élettelibb lesz, és ugyanígy van ez az ételekkel is. Mutatjuk, mit érdemes fogyasztanod, ha csodás bőrt szeretnél. TrendOrigoPraktikus és imádnivaló holmik, amik nélkül el se indulj a strandrahttp://www.life.hu/trend/20180530-praktikus-es-imadnivalo-holmik-amik-nelkul-ne-indulj-el-a-strandra.htmlIdén már május közepén is volt részünk strandidőben, és a június is kánikulai idővel kecsegtet. Vagyis itt az ideje a nyaralásra is gondolni, és beszerezni azokat a holmikat, amik igazán gondtalanná varázsolják a strandon eltöltött napokat. Trend--Diana, Katalin hercegné és Meghan Markle: 3 esküvő ruha, amit imádott a világhttp://www.life.hu/trend/20180523-diana-katalin-hercegne-es-meghan-markle-3-eskuvo-ruha-amit-imadott-a-vilag.htmlÉvtizedekig nélkülöznünk kell az olyan világraszóló királyi és hercegi esküvőket, mint amilyen a hétvégi Meghan Markle-Harry herceg frigy volt. A hiányérzetet kicsit enyhítendő, most együtt mutatjuk be a három legizgalmasabb esküvő bizonyos részleteit, különös tekintettel a menyasszonyi viseletekre. TrendOrigoHírességek, akik nem menyasszonyi ruhában mentek férjhezhttp://www.life.hu/trend/20180529-hiressegek-akik-nem-menyasszonyi-ruhat-viseltek-az-eskuvojukon.htmlBármennyire drága menyasszonyi ruhát ki tudtak volna fizetni, ők mégis valami rendhagyót választottak életük nagy napján. Neked bejönnek a szokatlan esküvői outfitek?TrendOrigoBikinifelső-körkép: találd meg a kedvenc fazonodathttp://www.life.hu/trend/20180525-bikinifelso-korkep-talald-meg-a-kedvenc-fazonodat.htmlHa már tudod, hogy milyen fürdőruha illik az alakodra, ideje elmerülni a boltok kínálatában, ahol nemcsak egyrészeseket és bikiniket találsz, de a bikinifelsők hihetetlenül széles tárháza is vár. Ez az a darab, amiből a legnagyobb a választék, de ne ijedj meg, segítünk közöttük eligazodni. TrendOrigoA nagy fürdőruha-választó: találd meg az alakodnak megfelelő fazonthttp://www.life.hu/trend/20180517-a-nagy-furdoruha-valaszto-talald-meg-az-alakodnak-megfelelo-fazont.htmlHamarosan berobban a várva várt nyári szezon: a tikkasztó hőség, a vízpart, a bikini időszaka. Sokan tartanak attól, hogy fürdőruhában mutassák meg alakjukat, pedig csak rá kell találni a megfelelő fazonra, hogy igazán felszabadultak és sugárzóak lehessünk a strandon (is). TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.