Muszka Gréta képviseli Magyarországot a Miss Intercontinental versenyen

2019.01.07. 14:29

Hamarosan elindul a Miss Intercontinental nemzetközi megmérettetés, amelyen 80 ország lányai között Magyarországot Muszka Gréta képviseli majd. 

„Fenekestül felfordult az életem a Klauzál téri finálé óta, ruhapróbákra, táncórákra járok, sminkleckéket veszek, edzek, fejlesztem az angoltudásom, emellett fontosnak tartom a mentális felkészülést, hiszen egy ilyen nagy verseny megterhelő” – mesélte a Blikknek Muszka Gréta, aki hazánkat képviseli a Miss Intercontinental versenyen. Nyolcvan ország lányai között mutathatja meg magát a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában. 

„Egyetemre járok, kereskedelem-marketing szakon tanulok, így a felkészülés mellett még a vizsgákon is helyt kellett állnom. Szombat délután még az iskolapadban ültem, hétfő reggel pedig már a felhők fölött voltam, útban a Fülöp-szigetek felé. Számomra ez a legcsodálatosabb születésnapi ajándék. Egy dolog viszont igazán aggaszt: kérdésessé vált, hogy a magyarországi licenc tulajdonosa, Fásy Ádám el tud-e jönni a fináléra, mert a napokban elég gyakori látogatója a kórháznak” – folytatta a lapnak Muszka Gréta. Reméli, hogy a szervezők elutazhatnak majd vele. 

A felkészítő tábor január 8-án kezdődik, a győztes pedig magáénak tudhatja a január 26-i finálén a 360 ezer dollár értékű koronát. 

Muszka GrétavilágversenyMiss Intercontinentalversenyszépség