A 10 legvibrálóbb szín 2019 tavaszára

tavasz élénk szín szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén tavasszal nem lesz hiány vibráló színekből. A sárgák, a pirosak, a pinkek mellett egy-egy vibráló kék és zöld árnyalat is helyet kapott a legtrendibb színek között. Mutatjuk őket!
  • Fiesta: ez az élénk narancspiros energiát, szenvedélyt és izgalmat sugároz.
Fiesta - Asos 28,99 euró Forrás: pantone.com, Asos
  • Jester Red: mélység és intenzitás van ebben a különleges piros árnyalatban. A gazdag eleganciát és a városiasságot ötvözi.
Jester Red - Reserved 6995 Ft Forrás: pantone.com, Reserved
  • Turmeric: a narancssárgának egy vérpezsdítő és pikáns árnyalata ez a kurkumaszín.
Turmeric - Bershka 3995 Ft Forrás: pantone.com, Bershka
  • Living Coral: kedves és lágy korallárnyalat egy kis élénkítő hatással.
Living Coral - Bershka 6995 Ft Forrás: pantone.com, Bershka
  • Pink Peacock: nyüzsgő, szemet gyönyörködtető árnyalat a pink szín szerelmeseinek.
Pink Peacock - Asos 52,99 euró Forrás: pantone.com, Asos
  • Pepper Stem: ezt a rendkívül természetes és üdítő zöld színt a paprika szára ihlette.
Pepper Stem - Zara 6995 Ft Forrás: pantone.com, Zara
  • Aspen Gold: stimuláló hatású, sárgán, aranyosan csillogó árnyalat, ami garantáltan beragyogja a napodat.
Aspen Gold - Zara felső 4995 Ft, nadrág 6995 Ft Forrás: pantone.com, Zara
  • Princess Blue: fenséges, királyi kék szín, aminek egyszerre van mélysége és könnyedsége.
Princess Blue - Zara 6995 Ft Forrás: pantone.com, Zara
  • Sweet Lilac: az orgonalila egy rózsaszínesebb árnyalata, édes, könnyű és szelíd.
Sweet Lilac - Bershka 1995 Ft Forrás: pantone.com, Bershka
  • Mango Mojito: íme, egy újabb sárga, egy mélyebb árnyalat, ami nem annyira a napfényt, inkább egy nyári gyümölcs húsának színét idézi.
Mango Mojito - Reserved 6995 Ft Forrás: pantone.com, Mango
A legdurvább melltartóbakikhttp://www.life.hu/trend/20190318-a-legdurvabb-melltarto-bakik.htmlA melltartó egy igencsak megosztó ruhadarab. Van, aki kifejezetten szereti, és minél többet szeretne belőle, de van olyan nő is, aki csak kényszerből hordja, egy szükséges rossznak tartja. Bárhogy is legyen, ha melltartót viselsz, akkor viseld jól, az alábbi hibákat pedig messziről kerüld el. TrendOrigoHeti trendjelentés: Meghan Markle meseszép kismamahttp://www.life.hu/trend/20190314-heti-trendjelentes-szerepel-benne-meghan-markle-hailey-baldwin-gigi-hadid.htmlA héten viszonylag kevés vörös szőnyeges esemény volt, de szerencsére így sem maradtunk izgalmas outfitek nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Parfümök, amelyeket 2019-ben ki kell próbálnodhttp://www.life.hu/trend/20190312-a-legjobb-parfumok-amiket-muszaj-2019ben-kiprobalnod.htmlChristian Dior szerint "a nő parfümje többet árul el róla, mint a kézírása". Coco Chanel pedig egyenesen azt mondta: "A nőnek, aki nem használ parfümöt, nincs jövője". Kár lenne kockára tenni a jövőnket, inkább felkutattuk azokat a parfümöket, amelyeket 2019-ben egyszerűen muszáj kipróbálni. TrendOrigoEnnyit változtak a menyasszonyok, miután kisminkelték őket: döbbenetes előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/trend/20190312-menyasszonyok-sminkkel-es-anelkul-dobbenetes-elotte-utana-fotok.htmlA smink valódi lényege abban rejlik, hogy ki tudjuk hozni magunkból a legjobbat. Kiemelhetjük a legszebb, és elrejthetjük a kevésbé előnyös vonásainkat. Ez rendben is van, mindössze azért vagyunk zavarban, mert nem egyértelmű számunkra, hogy a következő fotók kapcsán is ez jön-e át, vagy itt már olyan mértékű az átalakulás, ami torzítja a valóságot. TrendOrigoA dús és hosszú szempillák titkahttp://www.life.hu/trend/20190308-a-dus-es-hosszu-szempillak-titka.htmlA nők számára a szemek hangsúlyozása a sminkelés egyik legkardinálisabb pontja. A szép, tiszta tekintet sokat elárul az emberről, így nem is csoda, hogy szeretjük a lehető legszebben felöltöztetni. TrendOrigoMég mindig hódít a műbőr: mutatjuk a legtrendibb darabokathttp://www.life.hu/trend/20190311-meg-mindig-hodit-a-mubor-mutatjuk-a-legtrendibb-darabokat.htmlA műbőr nemcsak télen szuper viselet, de az átmeneti szezonokban is kifejezetten praktikus. Az idei tavaszi időszakban ráadásul szuper színek, minták és fazonok várnak benneteket. Mutatjuk a hazai fast fashion üzletek kínálatát! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.