Rövidre vágatta a haját Nicole Kidman – fotó

fotó haj Nicole Kidman rövid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman sokkolta rajongóit átalakulásával: levágatta hosszú fürtjeit.

Merőben új külsővel mutatkozott Nicole Kidman a Vanity Fairben, ami nagyon megosztja a rajongókat. A színésznő ugyanis levágatta hosszú haját, és nem is kicsit: tüsi frizurája lett. A kommentek alapján a rajongók nincsenek elájulva az új stílustól. „Borzalmasan néz ki” – fejtette ki véleményét az egyik hozzászóló, egy másik kommentelő pedig azt írta, reményei szerint csak paróka került a színésznő fejére.

Szuperhősök stílusa - sztárparádé a Bosszúállók: Végjáték világpremierének vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20190423-bosszuallok-vegjatek-vilagpremier-mustra-a-voros-szonyegrol.htmlHétfőn este Los Angelesben volt a Bosszúállók: Végjáték világpremierje. A szuperhősfilmek rajongói között messiásként várt film április 24-étől a hazai mozikban is megtekinthető. Pillantsunk azonban most ki a Los Angeles-i vörös szőnyegre, ahol természetesen igazi sztárparádé volt. TrendOrigoEgyetlen fotó tette híressé a tinédzserthttp://www.life.hu/trend/20190423-egyetlen-foto-tette-hiresse-a-tinedzsert.htmlJókor volt jó helyen Charlotte D'Alessio, akit egy fesztiválon készült fotó tett híressé. TrendOrigoMariah Carey folyton gyémántot visel: ki sem lép az utcára nélkülehttp://www.life.hu/trend/20190423-mariah-carey-folyton-gyemantot-visel-ki-sem-lep-az-utcara-nelkule.htmlMariah Carey nem tud meglenni hatalmas, csillogó ékszerek nélkül: ő szinte mindig visel gyémántot. Trend--Micsoda kreativitás! Régi ruháknak ad új életet ez az anyuka - Ezért csináljahttp://www.life.hu/trend/20190416-igy-keszit-regi-ruhakbol-ujakat-sarah-tyau.htmlA ruhaipar az olajipar után a második legszennyezőbb iparág, a globális szén-dioxid-kibocsátás 10 százalékáért felelős. Mi is többször cikkeztünk arról, hogyan lehetne a fast fashion diktálta tempóból és körforgásból kitörni. Erre kínál jó alternatívát a háromgyermekes anyuka, Sarah Tyau is. TrendOrigoHeti trendjelentés: Palvin Barbi pirosban hódíthttp://www.life.hu/trend/20190418-heti-trendjelentes-szerepel-benne-palvin-barbi-busy-phillips-kendall-jenner.htmlKevés izgalmas pillanatban volt részünk a héten a vörös szőnyegen, így kitekintettünk a street style outfitekre és az egyik legnépszerűbb amerikai fesztivál, a Coachella partiszettjeire is. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat. Trend--Vidám húsvéti manikűr: nyuszik, masnik, virágokhttp://www.life.hu/trend/20190415-vidam-husveti-manikur-nyuszival-masnival-viragokkal.htmlHa nemcsak az otthonodat szereted dekorálni húsvétkor, de magadon is szívesen viseled az ünnep színeit és jellegzetes mintáit, akkor ezeket a manikűröket érdemes kipróbálnod. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.