Kulcsár Edina Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára a közmédia csatornáján egy nagyszabású show keretében koronázzák meg Magyarország aktuálisan legszebb lányát, aki majd a Miss Worldön képviselheti az országot. A Life.hu betekintett az idei mezőnybe.

Fehérneműre vetkőzött Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20190419-fehernemure-vetkozott-hodi-pamela-megmutatta-mit-visel.htmlHódi Pamela megmutatta, milyen fehérneműt visel a ruhája alatt. TrendOrigoA Victoria's Secret angyala lett Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20190316-a-victorias-secret-angyala-lett-palvin-barbi-magyar-modell.htmlPalvin Barbi saját maga jelentett be egy óriási örömhírt Instagram-oldalán: ő lett a Victoria's Secret angyala. Trend--Ki volt a Story Gála legszebbje 2019-ben? – Szavazz!http://www.life.hu/trend/20190210-ki-volt-a-story-gala-legszebbje-2019ben.htmlCsodásabbnál csodásabb ruhakölteményekben érkeztek idén is a Story Gálára a magyar hírességek. Kedvenceinket – a teljesség igénye nélkül – meg is mutattuk nektek, és azokat is, akik a legmerészebb villantós szetteket viselték, de most ti is kiválaszthatjátok azt, akinek a partiruhája a legközelebb áll hozzátok. TrendOrigoStory Gála 2019: Tóth Andi köldökig dekoltált ruhában partizotthttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-toth-andi-koldokig-dekoltalt-ruhaban-partizott.htmlHol van már az a kamasz lány, akit évekkel ezelőtt az X-Faktorban megismertünk? Tóth Andi felnőtt nő lett, és ezt szívesen hangsúlyozza is. TrendOrigoStory Gála: Varga Iza a szolid elegancia mintaképe idénhttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-varga-iza-a-szolid-elegancia-mintakepe-iden.htmlNem túlzás kijelenteni, Varga Izabellának minden jól áll. TrendOrigoStory Gála 2019: Győrfi Pál felesége, Adrienn idén is csodásan néz kihttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-gyorfi-pal-felesege-adrienn-iden-is-csodasan-nez-ki.htmlAhogy minden évben, úgy most is részt vesz a Story Gálán Győrfi Pál és felesége, a szépséges Adrienn. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.