Kabátok a hűvösebb tavaszi napokra

tavasz hideg kabát hűvös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindig kényeztet minket a tavasz 20 fokkal és napsütéssel. A napokban is kifejezetten esős, hűvösebb idő várható, amikor bizony elkel egy kabát. Mutatjuk, hogy a tavaszi vagy akár a nyári szezonra is milyen darabok között érdemes nézelődni. 
  • Ballonkabát

Kezdjük egy nagy favorittal, ami valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból, így már csak ezért is megéri beruházni rá. A klasszikus, világos színű, dupla gombsoros fazon mellett kissé lazább, akár sportosabb viselethez is hordható, színes darabok is megtalálhatóak most az üzletekben.

H&M 12 995 Ft, Stradivarius 11 995 Ft, H&M 15 990 Ft Forrás: H&M, Stradivarius
  • Farmerkabát

Egy újabb nagy kedvenc, ami most elsősorban a megszokott farmerszínekben trendi. A fazon viszont sokféle lehet, a rövid szabástól egészen az oversize, hosszított darabokig készülnek.

Zara 9995 Ft, Pull&Bear 8995 Ft, Bershka 12 995 Ft Forrás: Zara, Pull&Bear, Bershka
  • Motorosdzseki

A hagyományos fekete és barna változatokat hagyjuk meg őszre, most a pasztell színek mennek. Főleg rövidebb szabású fazonokat találhatunk belőlük, amik magas derekú nadrágokhoz, szoknyákhoz szuperül mutatnak. Hidegebb napokon egy hosszabb szabású kötött pulóverrel egészíthetjük ki.

Bershka 12 995 Ft, Pull&Bear 8995 Ft, H&M 12 690 Ft Forrás: Bershka, Pull&Bear, H&M
  • Blézer

A blézerről csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, főleg a manapság újra divatos hosszított fazonról, ami akár kabátként is hordható, melegebb napokon pedig egyszerűen ruhaként is.

Stradivarius 11 995 Ft, Zara 16 995 Ft, Bershka 9995 Ft Forrás: Stradivarius, Zara, Bershka
  • Esőkabát

Esős napokon nem is találhatnánk stílusosabb viseletet egy esőkabátnál. A színes darabok kifejezetten keresettek manapság, de egy áttetsző kabát is izgalmas viselet.

H&M 11 990 Ft, Zara 9995 Ft, Pull&Bear 9995 Ft Forrás: H&M, Zara, Pull&Bear
Heti trendjelentés: villantós és királynői estélyi ruhák a Time 100 gálánhttp://www.life.hu/trend/20190426-heti-trendjelentes-szerepel-benne-indya-moore-taylor-swift-naomi-campbell.htmlA hét egyik legjobban várt eseménye a Bosszúállók: Végjáték világpremiere volt, de itt nem ért véget a vörös szőnyeges rendezvények sora. A Time 100 gálán emlékezetes estélyi ruhákat láttunk. Mutatjuk is őket! Trend--A 10 legsikeresebb férfi modell az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20190425-a-10-leghiresebb-ferfi-modell-az-elmult-evtizedekbol.htmlMég a legfoglalkoztatottabb férfi modellek sem olyan híresek, mint női társaik, ráadásul nem is keresnek annyit a legnagyobb kampányokkal sem. Hogy ezt az egyenlőtlenséget kissé kisimítsuk, most bemutatjuk, kik azok a férfiak, akik az elmúlt évtizedekben a divat világát uralták. TrendOrigoÍgy kerek a világ: ezek a táskák a szezon kedvenc darabjaihttp://www.life.hu/trend/20190415-kerek-taskak-a-tavaszi-nyari-szezonra.htmlA kerek táskák trendje nem számít újdonságnak az idei szezonban, egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Nem meglepő, hiszen annyira letisztult, mégis látványos forma, hogy idén már-már az alapdarabok között kell emlegetnünk a kerek táskákat. TrendOrigoCsipkebogyó: igazi csodaszer a bőrnekhttp://www.life.hu/trend/20190415-csipkebogyo-igazi-csodaszer-a-bornek.htmlA rosa canina, magyarul csipkebogyó vagy vadrózsa fantasztikus gyógynövény, fontos része a házipatikának. Különösen a téli időszakban fogyasztjuk előszeretettel magas C-vitamin-tartalma, immunerősítő hatása miatt. Talán azt már kevesebben tudják, hogy a szépségápolásban is hatékony, a bőröregedésnek, de a tinikori bőrhibáknak is kiváló ellenszere. Íme, az 5 + 1 kedvenc csipkebogyós kozmetikumunk! TrendOrigoMég mindig hódítanak a csúnya cipők: chunky sneakerek tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20190409-meg-mindig-hoditanak-a-csunya-cipok-chunky-sneakerek-tavaszra.html2017-ben készült az első chunky sneaker, ami szépen lassan véget vetett a minimalista cipők korszakának. 2019-ben még mindig él a trend, sőt egyre nagyobb teret hódít magának. A tavaszi–nyári szezonban is az egyik legvagányabb viseletnek számít. TrendOrigo5 + 1 természetes hajápoló termék a gyönyörű hajkoronáérthttp://www.life.hu/trend/20190411-natur-termeszetes-hajapolo-termekek-a-csodaszep-hajert.htmlHa fontos számodra, hogy ne vegyszerekkel szépülj, ha szeretnél olyan termékeket használni, amelyekért nem végeznek állatkísérleteket, és amelyek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, illetve mesterséges illat- és színező anyagokat, akkor ezekért a natúr hajápolókért odáig leszel. Csillogó és dús hajkorona természetesen! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.