Mindenkit lenyűgözött Lily-Rose Depp a 2019-es Met-gálán

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
fashion week MET gála Vanessa Paradis Met-gála Johnny Depp Lily Rose Depp szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 19 éves Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose, máris hatalmas a rajongótábora. A fiatal színésznő csak úgy tündökölt a 2019-es Met-gálán.

Színésznőként és modellként is tündököl Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose Depp. A csodaszép 19 éves lánynak máris rengeteg rajongója van, közösségi oldalát 3,3 millióan követik.

Legutóbb a Met-gálán láthatta őt a rajongótábora, ahol elképesztően festett. Aranyszínű láncokkal díszített fekete ruhát viselt, amely kiemelte karcsú alakját.

Lily-Rose Depp elképesztően festett a Met-gálán Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Johnny Depp bizonyára nagyon büszke a lányára Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Menyasszonyi ruhák 20 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20190508-menyasszonyi-ruhak-20-ezer-forint-alatt.htmlA sok százezer forintos esküvői ruhát nem mindenki tudja vagy éppen akarja megfizetni. Sok esetben ráadásul egy fast fashion üzletben kapható ruha is igazi szerelem lehet, ha tökéletesen megfelel a menyasszony és az esküvő stílusának. Ha számodra is jól jön az alacsonyabb költségvetés, akkor nézd meg a kínálatot 20 ezer forint alatt. TrendOrigoPalvin Barbi ismét a Sports Illustrated magazin címlapján pózol, aprócska bikiniben – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190509-palvin-barbi-ismet-a-sports-illustrated-magazin-cimlapjan-pozol-aprocska-bikiniben-fotok.htmlPalvin Barbi ismét modellt állt a Sports Illustrated magazinnak. Ultra dögös képeket készítettek róla. TrendOrigoÚj bizarr szépségtrend: menő lehet a dús orrszőrhttp://www.life.hu/trend/20190508-uj-bizarr-szepsegtrend-meno-lehet-a-dus-orrszor.htmlTényleg nehéz kitalálni, hogy mi lesz az új világőrület, hiszen időről időre napvilágot lát valamilyen újabb, meghökkentő trend. Ilyen a mostani is, ami arra buzdítja a fiatalokat, hogy járkáljanak hatalmas orrszőrrel. Trend--A szőrzet természetességét mutatják be Ben Hopper meghökkentő fotóihttp://www.life.hu/trend/20190507-a-szorzet-termeszetesseget-mutatjak-be-ben-hopper-meghokkento-fotoi.htmlA televízióban, az interneten és az újságokban is azt halljuk, látjuk, milyen eszközökkel távolíthatjuk el a szőrzetet a testünkről. Ben Hopper fotós pedig épp a szőrzet természetességét szeretné megmutatni és hangsúlyozni a fotóin. TrendOrigoMet-gála 2019: a legextrémebb sminkek http://www.life.hu/trend/20190507-met-gala-2019-a-legextremebb-sminkek.htmlA 2019-es Met-gálán a nők, de a férfiak is igencsak látványos ruhákkal, jelmezekkel készültek a vörös szőnyeges bevonulásra. A teljes képet persze a smink is meghatározza, amire szintén nagy hangsúlyt fektettek a meghívott sztárok. Mutatjuk is a legextrémebb makeupokat! TrendOrigoMet-gála 2019: a leglátványosabb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190507-met-gala-2019-a-leglatvanyosabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA Metropolitan Művészeti Múzeum minden év májusának első hétfőjén rendezi meg a nagyszabású kiállításuk megnyitóját. A kiállítás témája egyben az este dress code-ját is meghatározza. A Met-gála az a rendezvény, ahol szabadon szárnyalhat a fantázia, ahol kevésbé az estélyi ruháké, sokkal inkább a jelmezszerű daraboké a főszerep. Mutatjuk is, mi volt a 2019-es gála témája, és milyen ruhákat viseltek a sztárok. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.