Selena Gomez különös szettben jelent meg a vörös szőnyegen

Selena Gomez Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez egy melegítőre hajazó darabban jelent meg a vörös szőnyegen a cannes-i filmfesztiválon.

Selena Gomez is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén tegnap. A szép énekesnő a nagy napra klasszikus koktélruha vagy estélyi helyett egy különleges szettet választott, amely leginkább egy otthon hordott melegítőre hasonlított. A Chanel ruha alkalmi jellegét az aranyszínű gombok és szegélyek, valamint a zsebek adták.

Selena Gomez különleges szettje Forrás: FilmMagic/TONI ANNE BARSON/Toni Anne Barson
Király Linda elárulta, jöhet-e az életébe az új szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kiraly-linda-elarulta-johete-az-eletebe-az-uj-szerelem.htmlKirály Linda 9 év után újra egyedülálló lett, vőlegényével véget ért a kapcsolatuk. Az énekesnő elárulta, most belefér-e az életébe az új szerelem keresése. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPápai Joci a Facebookon üzent a kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-papai-joci-a-facebookon-uzent-kiesese-utan.htmlPápai Joci nem jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, kiesése után a Facebookon üzent a rajongóknak. TV + Sztárok--Majka és Tilla miatt leállt a Bezár a bazár! forgatásahttp://www.life.hu/sztarok/20190515-majka-es-tilla-miatt-leallt-a-bezar-a-bazar-forgatasa.htmlA Bezár a bazár! forgatásán elszabadult a pokol, ugyanis Majka és Tilla nem tudták türtőztetni magukat. TV + SztárokOrigoA gyermekvállaláson gondolkodik Megyeri Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190515-a-gyermekvallalason-gondolkodik-megyeri-csilla.htmlAz utóbbi időben nem láthattuk műsorvezetőként Megyeri Csillát. Most elárulta, hogy mivel tölti az idejét, sőt arról is beszélt, hogy fontolgatják a gyermekvállalást. TV + Sztárok--Mihalik Enikő elárulta, mi a véleménye Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-mihalik-eniko-elarulta-mi-a-velemenye-palvin-barbirol.htmlMihalik Enikő örülne, ha több magyar modell is berobbanna, de Palvin Barbi óta egyelőre ez senkinek nem sikerült. TV + Sztárok--George Clooney azt mondta Ben Afflecknek, hogy ne vállalja el Batman szerepéthttp://www.life.hu/sztarok/20190515-george-clooney-azt-mondta-ben-afflecknek-hogy-ne-vallalja-el-batman-szerepet.htmlAkik szeretik a szuperhősökkel kapcsolatos filmeket, tudhatják, hogy George Clooney és Ben Affleck is tündökölt Batman szerepében. Ám azt csak kevesen tudják, hogy Clooney nem akarta, hogy Affleck is felöltse a denevérjelmezt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.