Heti trendjelentés: a cannes-i vörös szőnyegen villantotta meg izmos fenekét Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio trendjelentés vörös szőnyeg Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztivált nemcsak a filmes szakma figyeli nagy érdeklődéssel, hanem a divat rajongói is. A vörös szőnyeges eseményekre a mozi csillagai mellett más hírességek, modellek is hivatalosak. A nyitónap után is több izgalmas ruhát láthattunk a premiereken, mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!
  • Alessandra Ambrosio a nyitónapon is feltűnő ruhát viselt, de a Les Miserables premierjén igazán kitűnt a tömegből ezzel a Julien Macdonald ruhával. A légies, piros estélyi a modell lábát, de még izmos fenekét is megmutatta.
Alessandra Ambrosio Forrás: Getty Images
  • Ugyanezen a premieren ámultunk volna el Amber Heard ruhájától, ha az az óriási barna öv nem rontja el némileg az összképet. Valahogy nem passzolt a ruha és az öv stílusa, ami nagy kár, mert a színésznő igazán ragyogó jelenség.
Amber Heard Forrás: Getty Images
  • Az abszolút kedvencünk Bella Hadid volt a héten, aki az Elton John életéről szóló Rocketman című film premierjén jelent meg egy Dior Haute Couture ruhában. Könnyed, nőies és elegáns volt, imádtuk!
Bella Hadid Forrás: Getty Images
  • Cannes-ban nemcsak a vörös szőnyegen lehet hírességekkel találkozni, így néhány dögös street style szettet is be tudunk mutatni. Alessandra Ambrosio a klasszikus tengerparti szerelést viselte, míg Romee Strijd egy kissé szokatlan, de annál izgalmasabb szerelésben járta Cannes utcáit.
Alessandra Ambrosio és Romee Strijd Forrás: Northfoto
  • Hogy kitekintsünk egy kicsit Cannes-ból, Amal Clooney-t kell feltétlenül megemlíteni, aki férjével a Catch-22 londoni és római premierjén vett részt, és természetesen mindkét alkalommal kifogástalan volt a megjelenése.
Amal és George Clooney Forrás: Getty Images

Stílusmustra a cannes-i filmfesztivál nyitónapjárólhttp://www.life.hu/trend/20190515-stilusmustra-a-cannesi-filmfesztival-nyitonapjarol.htmlIdén 72. alkalommal kerül megrendezésre a cannes-i filmfesztivál. A tegnapi nyitónapon a The Dead Don't Die című Jim Jarmusch zombi horror vetítésével indult a program, ami igazi sztárparádét hozott a vörös szőnyegen. Trend--Karl Lagerfeld utódja bemutatta első Chanel-kollekciójáthttp://www.life.hu/trend/20190514-karl-lagerfeld-utodja-virginie-viard-bemutatta-elso-chanel-kollekciojat.htmlFebruár 19-én, 85 éves korában hunyt el Karl Lagerfeld, korunk egyik legikonikusabb divattervezője. A hír az egész divatvilágot megrázta, hamarosan pedig elindultak a találgatások, hogy ki léphet Lagerfeld helyére a Chanel kreatív igazgatói posztján. TrendOrigoEsőkabátok és gumicsizmák - Szerezd be a legmenőbb darabokat!http://www.life.hu/trend/20190513-esokabatok-es-gumicsizmak-az-esos-majusi-napokra.htmlReméljük, hogy tényleg aranyat ér a májusi eső, hiszen eddig is bőven kijárt belőle, de most újfent esős napok elé nézünk. A kényelmes és vagány darabokról azonban ebben a cudar időben sem kell lemondanod. Mutatjuk a kedvenc esőkabátjainkat és gumicsizmáinkat! TrendOrigoMenyasszonyi ruhák 20 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20190508-menyasszonyi-ruhak-20-ezer-forint-alatt.htmlA sok százezer forintos esküvői ruhát nem mindenki tudja vagy éppen akarja megfizetni. Sok esetben ráadásul egy fast fashion üzletben kapható ruha is igazi szerelem lehet, ha tökéletesen megfelel a menyasszony és az esküvő stílusának. Ha számodra is jól jön az alacsonyabb költségvetés, akkor nézd meg a kínálatot 20 ezer forint alatt. TrendOrigoMet-gála 2019: a leglátványosabb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190507-met-gala-2019-a-leglatvanyosabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA Metropolitan Művészeti Múzeum minden év májusának első hétfőjén rendezi meg a nagyszabású kiállításuk megnyitóját. A kiállítás témája egyben az este dress code-ját is meghatározza. A Met-gála az a rendezvény, ahol szabadon szárnyalhat a fantázia, ahol kevésbé az estélyi ruháké, sokkal inkább a jelmezszerű daraboké a főszerep. Mutatjuk is, mi volt a 2019-es gála témája, és milyen ruhákat viseltek a sztárok. TrendOrigoHihetetlen átalakulások! Így változtak meg a nők az orosz stylist keze alatthttp://www.life.hu/trend/20190425-konstantin-bogomolov-orosz-stylist-csodaszeppe-alakitja-a-noket.htmlAz orosz stylist, Konstantin Bogomolov bármilyen korú és külsejű nőből kihozza a természetes szépséget. Nem erőltetett módon, nem tíz réteg alapozóval és maszkhatású sminkkel, hanem természetesen, mindenkinek az egyéniségéhez illően hoz létre új, friss külsőt. Bámulatos! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.