Malacmintás, rózsaszín pulóverben lépett színpadra ByeAlex: fotó

Forrás: RTL Klub -
fashion week ruha ByeAlex fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex egy kismalacos pulóverben állt színpadra.

ByeAlex maga posztolta közösségi oldalára azt a fotót, amelyen egy rózsaszín, kapucnis, malacokkal mintázott pulóvert visel. A szettet nem a hétköznapokban viselte, hanem az egyik fellépésén.

Persze az extravagáns énekest nem nagyon érdekli, ki mit gondol az öltözködéséről, ő így érzi jól magát.

Így búcsúznak a kollégák Niki Laudátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-igy-bucsuznak-a-kollegak-niki-laudatol.htmlSzívszorító bejegyzésekkel emlékeznek meg a közösségi oldalon a kollégák a tegnap elhunyt Niki Laudára. TV + Sztárok--Cicciolinát egy tévéműsorban alázta meg volt kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-cicciolinat-egy-tevemusorban-alazta-meg-volt-kollegaja.htmlCicciolina nagyon megalázva érezte magát, miután volt kollégája csúnya dolgokat nyilatkozott róla: perre megy. TV + Sztárok--Elkezdődött Aurelio emberrablási perehttp://www.life.hu/sztarok/20190521-elkezdodott-aurelio-emberrablasi-pere.htmlA ValóVilág egykori győztesét emberrablással vádolják, ügyének pere elkezdődött. TV + SztárokOrigoMeghan Markle híres angol férfit akarhatott magának, meg is kaptahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-meghan-markle-hires-angol-ferfit-akarhatott-maganak-meg-is-kapta.htmlFelszabadult szingliként élte mindennapjait Meghan hercegné, mielőtt megismerte Harry herceget. Egy tévés személyiség most azt híreszteli, hogy híres angol férfit keresett magának a hercegné. TV + Sztárok--Exkluzív interjú Chad le Clos úszóval – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-exkluziv-interju-chad-le-clos-uszoval.htmlAz első vizes Bajnokok Ligája rendezvényen a dél-afrikai olimpiai bajnok szupersztár úszó, Chad le Clos is vízbe ugrott. A Life.hu elkapta Chadet egy rövid interjúra, ahol az is kiderült, mit szóltak a rajongók, amikor a népszerű úszó bejelentette Instagram-oldalán, hogy eljegyezte barátnőjét, elárulta, milyen érzelmek fűzik hazánkhoz, de az is szóba került, vajon zaklatják-e a női rajongók a világ egyik legsikeresebb úszóját. TV + Sztárok--Akár 12 év börtönt is kaphat Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20190521-akar-12-ev-bortont-is-kaphat-lagzi-lajcsi.htmlLagzi Lajcsi nem fogadta el a vádalkut, ezzel azt kockáztatja, hogy akár 12 év börtönbüntetést is kaphat. A zenész azonban ártatlannak érzi magát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.