Vannak ruhák, amelyeket Stella McCartney szerint nem kell soha kimosni

Forrás: AFP/Kevin Mazur -
Stella McCartney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös nézeteket vall a higiéniáról Stella McCartney. Egy, az öltözködésről is szóló interjúja kiverte a biztosítékot az olvasók körében.

Paul McCartney divattervező lánya, Stella egy interjúban – amelyből a Bors idéz – arról beszélt, nem kell mosni minden ruhadarabot, sőt neki is vannak olyan holmijai, amelyeket csak portalanít.

"Egy méretre készült, jó minőségű kosztümöt vagy öltönyt egyáltalán nem szabad kimosni. Inkább hagyni kell, hogy a kosz rászáradjon, majd óvatosan lekefélni" – nyilatkozta Stella, amivel nagy port kavart.

A neves Hockerty szabászat például azt javasolja, hogy 2-3 alkalom után a kosztümöt és öltönyt is tisztíttatni kell.

Még nagyobb felháborodást keltett azonban Stellának az a kijelentése, hogy melltartót sem cserél naponta. A szakember szerint ez teljesen helytelen, hiszen a melltartó közvetlenül a bőrünkkel érintkezik, minden használat után ki kell mosni.

Forrás: AFP/Kevin Mazur

Merész ruhában pózol Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/trend/20190712-meresz-ruhaban-pozol-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien büszke arra, ahogyan kinéz, és ezt szívesen meg is mutatja. Most is így tett. TrendOrigoMegunt ruháit árulja Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20190709-megunt-ruhait-arulja-bodi-sylvi-luxusmarkak.htmlEladja ruhái egy részét Bódi Sylvi, nincs ennyi mindenre szüksége. TrendOrigoNagypál Krisztina: "Egy varázslatos álom vált valóra" http://www.life.hu/trend/20190623-nagypal-krisztina-nyerte-meg-a-magyarorszag-szepe-2019-versenyet-interju-video.htmlNagypál Krisztina nyerte meg a Magyarország Szépe 2019 versenyét. A mindent eldöntő show után beszélgettünk vele és Sarka Katával, a verseny licenctulajdonosával is. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Lakatos Lilla kapta a közönségdíjathttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-lakatos-lilla-kapta-a-kozonsegdijat.htmlA 2019-es Magyarország Szépe közönségdíjasának, Lakatos Lillának Rogán Cecília adta át a díjat. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Nagypál Krisztina lett hazánk legszebb lányahttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-nagypal-krisztina-lett-hazank-legszebb-lanya.htmlVéget ért a Magyarország Szépe 2019-es döntője. Az idei verseny győztese, hazánk legszebb lánya Nagypál Krisztina lett, a tavalyi győztes, Szarvas Andrea adta át neki a koronát. TrendOrigoA Balatonon szexiskedik Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/trend/20190623-balatonon-szexiskedik-karpati-rebeka-joban-rosszban.htmlBikinis fotót posztolt az Instagramjára Kárpáti Rebeka. A népszerű influencer, akit a Jóban Rosszban című és a Korhatáros szerelem című sorozatban is láthattunk, elképesztően csinos. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.