Csősz Bogi merészen kivágott ruhában pózol – Fotó

szexi dekoltázs Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi merészebb, mint valaha: szexi ruhája nem sokat bízott a képzeletre.

Egy jótékonysági eseményen vett részt a közelmúltban Csősz Bogi. A megjelenésére kényesen ügyelő luxusfeleség egy csodás kékeszöld színű estélyit választott az alkalomra. A ruha nagyon bevállalós, ugyanis köldökig ki van vágva, szabadon hagyva ezzel a mellkas és a dekoltázs területét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Posing with this beauty @alina_baikova on the @snowleopard_kz Foundation Gala yesterday held in the Astana Opera, Kazakhstan. Nurali Aliyev started the Foundation in 2018 for the rescue of snow leopards in Kazakhstan. Snow leopards are one of the planet’s most beautiful and most mysterious predators. They live in harsh, snowy, rugged alpine regions in central and south Asia. They can be found at elevations between 3,000 to 5,000 metres across 12 different countries. These cats are able to jump as far as 15m, and can take down prey three times their own weight. Most interesting fact is, that they can jump 6m vertically, high enough to reach the gutter on an average two-storey house. Alina Baikovával pózolunk a Nurali Aliyev által 2018-ban elindított Hópárduc Alapítvány Gáláján tegnap Kazahsztánban, az Astana Operában. A hóleopárdok a bolygó egyik legszebb és legtitokzatosabb ragadozói. Éles, havas, robusztus alpesi régiókban élnek Közép- és Dél-Ázsiában. Összesen 12 országban megtalálhatóak, 3000 és 5000 méter között. Ezek a macskák képesek 15 méter hosszúra ugrani, és a saját súlyuk háromszorosa a zsákmányuk súlya. A legérdekesebb pedig, hogy 6 métert függőlegesen tudnak ugrani, elég magasan ahhoz, hogy egy átlagos kétszintes házban elérjék az ereszcsatornát. ⭐️ Photocredit: @buraktalu #alinabaikova #boglarkacsosz #snowleopardfoundation #snowleopard #redcarpet #snowleopardfoundationkz #gala #kazakhstan #astana #astanaopera

Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés,

Pénzügyi válságba került Csősz Bogi: el kellett adnia cégeit

Évek óta sikeresen működtette luxuskozmetikumokkal foglalkozó saját cégeit Csősz Bogi, ám a törökországi pénzügyi válság miatt most néhánytól meg kellett válnia. Érthető módon nagyon csalódott a luxusfelség, különösen azért, mert több alkalmazottját is el kellett bocsátania, de nem adja fel, igyekszik talpra állni.

Hétvégente találkozik párjával Détár Enikő: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190804-hetvegente-talalkozik-parjaval-detar-eniko-ez-az-oka.htmlDétár Enikős és párja lassan 6 éve alkotnak egy párt. Bár a szerelmeseknek eleinte nem jósoltak hosszú kapcsolatot, ők mégis kiállták az idők próbáját. Egyedül a munka tudja csak megnehezíteni együttléteiket. TV + SztárokOrigoÁbel Anita elárulta, sűrűn káromkodikhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-abel-anita-elarulta-surun-karomkodik.htmlÁbel Anita bevallotta, hogy sokszor káromkodik, ha a helyzet megkívánja.TV + SztárokOrigoTom Cruise 6 éve találkozott utoljára kislányával, Surie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-tom-cruise-6-eve-talalkozott-utoljara-kislanyaval-surieval.html6 éve találkozott utoljára kislányával Tom Cruise, akkor is csak az imidzse érdekében. TV + Sztárok--Kiszel Tünde Jázmin hercegnős jelmezben pózol naptára augusztusi oldalán – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-kiszel-tunde-jazmin-hercegnos-jelmezben-pozol-naptara-augusztusi-oldalan-foto.htmlKiszel Tünde 2019-es naptára a mesefigurák jegyében készült. A naptárdíva minden hónapban egy Disney hercegnő bőrébe bújik. Augusztusban Jázmin hercegnőnek öltözött. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi is kipróbálta az öregítő Facebook-applikációthttp://www.life.hu/sztarok/20190803-schobert-norbi-is-kiprobalta-az-oregito-facebookapplikaciot.htmlA civilek és a sztárok körében is hódít a Facebook öregítő applikációja. Bár úgy tudni, az app használata nem veszélytelen, hiszen az alkalmazás által a gépünkön tárolt többi kép is elérhetővé válhat, ennek ellenére sokakat érdekel, hogy néznek majd ki 20-30-40 év múlva. Ezúttal Schobert Norbi mutatta meg magát. TV + SztárokOrigoLena Dunham színésznő a vörös szőnyegen csókolta szájon Brad Pittet: a színész nem örült a spontán megmozdulásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-lena-dunham-szineszno-a-voros-szonyegen-csokolta-szajon-brad-pittet-a-szinesz-nem-orult-a-spontan.htmlBrad Pitt és Leonardo DiCaprio legújabb filmjét reklámozza több színésztársukkal együtt. Egy ilyen eseményen történt, hogy az egyik kolléga a vörös szőnyegen hirtelen szájon csókolta a sármos színészt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.