Három évet is kaphat áramlopásért Kozso

Forrás: Ámokfutók, Instagram -
áramlopás kávézó börtön botrány Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár három év börtönbüntetésre is ítélhetik Kozsót, aki a vádak szerint 1,7 millió forint értékben lopott áramot az ELMŰ-től. 

Áramlopási botrányba keveredett Kozso, amiért akár három évre is börtönbe kerülhet. Leghamarabb szerdán ítélet születhet az ügyben a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Forrás: Ámokfutók, Instagram

A bíróságon egykori alkalmazottja korábban azt állította, hogy Kozso mindenen spórolni akart, és egy közműnek az emberét sem lehetett beengedni a teázóba.

„Főpincér és üzletvezető voltam Kozsónál három hónapig. Nem volt hajlandó egy 50 ezer forintos nyomtatót sem venni – pedig tellett volna rá –, ami megnehezítette a számlázást. A mérőórák ügyét Kozsó kezelte, minket soha nem engedett oda, ahogy mi sem engedhettünk oda senkit. Kellett lennie áramfogyasztásnak, mert rengeteg díszkivilágítás volt, négy-öt hűtő, hét-nyolc forraló üzemelt"
- vallotta a korábbi főpincér a Blikknek.

Az Ámokfutó énekesének nem először kell bíróság elé állnia, mert korábbi szerelme 10 milliós csalással vádolja őt. Egykori kedvesétől azzal az ürüggyel kért kölcsön, hogy egy bárt és egy hostelt szeretni létrehozni a belvárosban, viszont nincs arra elég pénze. A nő odaadta a pénzt az énekesnek, de később nem tudott kapcsolatba lépni vele, és nem tudta, hogy mi lett a kölcsönadott összeg sorsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.