Monica Bellucci és Tim Burton egy pár - állítólag már 4 hónapja randiznak

Forrás: Hans Lucas via AFP/Jaak Moineau / Hans Lucas/Jaak Moineau -
párkapcsolat Tim Burton szerelem randi Monica Belucci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monica Bellucci olasz színésznő és Tim Burton filmproducer négy hónapja randevúznak titokban. A pár 16 évvel ezelőtt találkozott először, de állítólag azután kezdtek el randevúzni, hogy októberben a lyoni Lumière Filmfesztiválon találkoztak.

Az 58 éves Monica, aki a fesztivál tiszteletbeli vendége volt, a 64 éves Timnek adta át a Lumiére életműdíjat a színpadon.

Tim Burton átveszi a Lumiére-díjat Monica Belluccitól a 14. Lumiére Filmfesztiválon, 2022. október 21-én, a franciaországi Lyonban Forrás: Hans Lucas via AFP/Jaak Moineau / Hans Lucas/Jaak Moineau

A párost egy filmvetítésen látták együtt, ahol a néhai francia filmrendező, Louis Lumiére 1895-ös fimjének reprodukcióját nézték meg.

Monica Bellucci korábban Vincent Cassel felesége volt, akivel két közös lányuk született, Deva 2004-ben és Leonie 2010-ben. A színésznő 2019 óta egyedülálló, akkor szakított Nicolas Lefebvre francia művésszel. Tim Burton Helena Bonham Carterrel alkotott egy párt, 13 évig éltek együtt: két gyerekük van, fiuk, Billy 20 éves, lányuk, Nell 16 - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.