Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya, Deva még csak 16 éves, máris irigylésreméltó utat járt be a modellszakmában.

Deva a Dolce & Gabbana divatház szépségnagyköveteként és a Shine parfüm arcaként már a modellszakmában is letette a névjegyét, így nem csoda, hogy sokan irigyek rá. Instagram-profilját 157 ezren követik, és a közelmúltban viszont többen is azzal vádolták, hogy annak érdekében plasztikáztatta arcát, hogy minél jobban hasonlítson édesanyjára.

A lány nem hagyta szó nélkül a koholt vádakat, és azt tanácsolta a rosszindulatú kommentelőknek, nézzék meg az ő és Monica Belucci gyerekorri képeit, és akkor egyértelművé válik, mennyire hasonlítanak egymásra.

"Az ajkam és a szemöldököm már kicsi koromban is hangsúlyos volt. Tudom, hogy nem kell törődnöm az ilyen megjegyzésekkel, de kezdik befolyásolni az életemet, ezért azt kérem, hogy hagyjátok abba a hamis információk terjesztését, amikre nincs bizonyítékotok"

– írta korábban a fiatal lány, aki az ELLE magazin francia kiadásának címlapján, és a spanyol Harper's Bazaar borítóján is szerepelt.