2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ritka pillanat: végre láthatjuk Beyoncé kislányát, Rumit

Forrás: Madonna/Instagram -
Rumi Blue Ivy Beyoncé Madonna ikergyermek
Míg Beyoncé és Jay-Z kislánya, a 11 éves Blue Ivy folyamatosan reflektorfényben van, mondhatni a családi brand része, addig a pár hatéves ikergyerekeit, Sirt és Rumit csak nagyon ritkán láthatjuk. 

Most azonban Madonna Instagramján kivételes kép jelent meg, amelyen Rumi is szerepel.

Rumi a nevét egy 13. századi perzsa költőről kapta, akinek romantikus és filozófiai verseit a mai napig az egész világon imádják.

A kép azért is különleges, mert az énekesnő ikergyerekeit ritkán látjuk, míg nővérük Blue Ivy lépten-nyomon szerepel.

Madonna három gyermekével, Beyoncéval és Rumival állt kamerák elé Forrás: Madonna/Instagram

A fenti fotón látható családi csapatot Beyoncé fellépését követően Madonna trombitálta össze egy közös felvételhez.

Madonna egy hónappal kórházi tartózkodása után az Instagramon mondott köszönetet gyerekeinek. Fotókat is posztolt, melyeken lányával, Lourdesszal és fiával, David Bandával látható.

"A család és a barátok szeretete a legjobb orvosság" - írta Madonna. Arról is beszámolt, hogy a betegsége alatt a gyerekeinek olyan arcát ismerte meg, amit eddig még nem látott és nagyon hálás nekik.

A nemrégiben kórházba került énekesnő egyébként el volt ragadtatva a koncerttől, és ennek hangot is adott - írja a Daily Mail.

„Köszönjük Queen B a nagyszerű műsort, a lányaim el voltak ragadtatva, szeretünk téged!' - írta az Instagramon.

Beyoncé ikergyermekei 2017-ben sürgősségi császármetszéssel jöttek a világra. "Majdnem 99 kiló voltam azon a napon, amikkor megszületett Rumi és Sir. Fel voltdam duzzadva a terhességi toxaemia miatt, és már majdnem egy hónapja ágyban voltam. Az egészségem és a gyerekeim egészsége is veszélyben volt, így sürgősségi császármetszést végeztek" - nyilatkozta a szülés után egy évvel az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.