Madonna a betegsége alatt a gyermekei olyan arcát ismerte meg, amit korábban még látott

betegség köszönet család Madonna
Egy hónapja már, hogy Madonna kórházba került. Úgy tűnik, az énekesnő azóta jól van, kiváló egészségnek örvend. Az Instagramon mondott köszönetet a családjának és barátainak a támogatásért.

Madonna egy hónappal kórházi tartózkodása után az Instagramon mondott köszönetet gyerekeinek. Fotókat is posztolt, melyeken lányával Lourdes-szal és fiával, David Bandával látható.

"A család és a barátok szeretete a legjobb orvosság" - írta Madonna. Arról is beszámolt, hogy a betegsége alatt a gyerekei olyan arcát ismerte meg, amit eddig még nem látott. Az anyák sokszor elveszítik önmagukat a gyermekeik szükségleteiben, de az énekesnő már látja, hogy a család minden áldozat megért. Amikor beteg volt, a gyerekei mindent megtettek érte.

Madonnának hat gyermeke van: legidősebb lánya, Lourdes Carlos Leon fitneszedzőtől született, fia Rocco pedig Guy Ritchie filmrendezővel való házasságából. Négy gyermeket fogadott örökbe, Davidet, Mercyt és az ikreket, Stellát és Estere-t.

Madonna nagyon szerencsésnek tartja magát, hogy életben maradt.

Madonnát június végén szállították kórházba, miután eszméletlenül találtak rá az otthonában. Több napig mesterségesen lélegeztették az intenzív osztályon. Menedzsere Guy Oseary azt nyilatkozta, Madonnánál súlyos bakteriális fertőzés alakult ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.