Beyoncé eddig semmit nem osztott meg ikrei, Rumi és Sir születéséről, de most egy interjúban elárult néhány részletet. Kiderült, hogy sürgősségi császármetszéssel jöttek a kicsik világra. 

Beyoncé tavaly júniusban jelentette be, hogy megszülettek az ikrei: Rumi és Sir. A világrajövetelük körülményeiről azonban csak pletykák keringtek. Az énekesnő azonban az Vogue-nak adott interjújában most beavatott mindenkit a részletekbe. Kiderült, hogy nem volt egyszerű sem a terhessége, sem a szülése. Sürgősségi császármetszéssel jöttek világra az ikrek.

Beyoncé és az ikreiForrás: Instagram/Beyonce

Majdnem 99 kiló voltam azon a napon, amikkor megszületett Rumi és Sir. Fel voltdam duzzadva a terhességi toxaemia miatt, és már majdnem egy hónapja ágyban voltam. Az egészségem és a gyerekeim egészsége is veszélyben volt, így sürgősségi császármetszést végeztek." – árulta el Beyoncé. Kiderült az is, hogy az ikrek heteket töltöttek el az újszülött intenzív osztályon, és az énekesnőnek végig férje volt a támasza. „Büszke vagyok arra, hogy tanúja lehettem az erejének, és annak, hogyan fejlődött férfiként, legjobb barátként és apaként. Akkor túlélési módban voltam, és nem is tudtam felfogni" – mondta Beyoncé, aki már azt is elfogadta, hogy teltebb az alakja, mint a szülések előtt.

Terhességi toxaemia
A terhességi toxaemia a várandósság második felében alakulhat ki, amely vizenyősséggel, magas vérnyomással és fehérjevizeléssel járhat. A súlyosbodása a magzat és az anya életére is veszélyes.