Elképesztő videót posztolt az Instagramján Madonna: egy hónapja még az életéért küzdött, most pedig...

Lucky Star Madonna Instagram fertőzés gyógyulás
Madonna egy bakteriális fertőzés miatt került kórházba június végén, amikor eszméletlen állapotban találtak rá.  Szerettei aggódtak érte és amikor kiengedték a sürgősségiról sem volt még jól. Azóta azonban - úgy tűnik - felgyógyult, ezt pedg az Instagramon is közzé tette. 

"Már attól, hogy tudok mozogni és táncolni is egy kicsit, úgy érzem magam, mint a világ legszerencsésebb sztárja! Köszönöm minden rajongómnak és barátomnak! Ti is az én szerencsecsillagaim vagytok! Boldog 40. születésnapot az én első albumomnak" - írta rövid Instagram-videójához, utalva ezzel a Lucky Star című slágerére, amely még az első albumán jelent meg.

Az énekesnő egyébként nem először jelentkezett a közösségi oldalán betegsége óta. "Köszönöm a pozitív energiákat, a gyógyulást és bátorítást jelentő szavakat. Éreztem a szereteteteket. A gyógyulás felé vezető úton vagyok, és hihetetlenül hálás vagyok minden áldásért" - írta korábban, és hozzátette, a kórházi első gondolata a családja volt, majd a rajongói, akiket nem akart cserben hagyni azzal, hogy egyelőre nem tud színpadra állni.

A hónap elején Madonna barátnője, a komikus Rosie O'Donnell nyilatkozott az énekesnő állapotáról, amikor kifejtette, a díva nagyon erős és egészen biztosan fel fog épülni. Nos, most minden jel arra mutat, hogy ez így is van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.