Miből lesz a cserebogár? - Íme, a jövő legcukibb sztárpárjai

Forrás:Instagram/Majoros Hajnalka, Instagram/Hódi Pamela -
sztárpár Milan Piqué Mebarak Majoros Marián Berki Natasa Zselyke Suri Cruise Pax Thien Jolie-Pitt Blue Ivy Carter György herceg Harper Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goldie Hawn és Kurt Russell, Angelina Jolie és Brad Pitt, vagy akár Blake Lively és Ryan Reynolds - hogy mi a közös ezekben a párokban? Híresek, gazdagok, szépek, szerelmesek és kitartanak egymás mellett! A hektikus sztáréletmód sok párkapcsolatra rányomja a bélyegét, éppen ezért üdítő néha valóban működő, hosszú távú kapcsolatokról olvasni. No, de vajon kik lesznek 10-15 év múlva Hollywood, vagy akár kis hazánk álompárjai? Kiderítettük!

Na jó, a "kiderítettük" kicsit erős megfogalmazás, mondjuk úgy inkább, hogy kicsit szabadjára engedtük a fantáziánkat, és elképzeltük, hogy vajon a ma még totyogós, cuki sztárbabák közül kinek kivel kellene majd egyszer álompárt alkotnia! Lehet, elsőre kicsit furának hangzik, de mi nagyon élveztük a párkeresést.

Jöjjenek hát a jövő álompárjai!

György herceg és Harper Beckham

Forrás: AFP

Hihetetlenül cukik, hihetetlenül stílusosak, és igen jó családból származnak. Ráadásul a két család híresen jó viszonyban van egymással, bennfentesek szerint Vilmos herceg akkor barátkozott össze az exfocistával, mikor együtt dolgoztak néhány jótékonysági projekten, Katalint pedig teljesen lenyűgözte Victoria Beckham férje, aki a kis Harper születése óta igazi, gondoskodó apukává vált. Sőt még olyan pletykák is felröppentek a kis Sarolta hercegnő születésekor, hogy Katalin és Vilmos Davidet is felkérte a kis hercegnő keresztszülőjének a hercegné húga, Pippa Middleton és Vilmos unokatestvére, Peter Phillips mellett. Tehát adott a jó viszony, mindkét részről adott a biztos egzisztencia, no meg a kiváló gének, kívánhat-e ennél többet egy gondos szülő a szeretett gyermekének? A kis György herceg múlt héten töltötte be második életévét, Harper pedig néhány hete lett négyéves, ez a két év korkülönbség néhány év múlva mit sem számít majd, ha a jelenleg übercuki sztárbabák vonzó fiatallá cseperednek majd, szerintünk tökéletes álompár lennének.

Pax Thien Jolie-Pitt és Suri Cruise

Forrás: AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt középső fiacskája idén novemberben tölti be a 12-t, Suri Cruise pedig idén áprilisban lett 9 éves, ez a 3 év korkülönbség szinte tökéletesnek számít egy párkapcsolatban, ezen tehát biztosan nem fog múlni a románc. Angelina Jolie szerint a fia vad külseje mögött érző szív rejtőzik, és igazán tud szeretni. Nos, a páros másik tagjáról, Suri Cruise-ról már nem tudunk ilyen szépeket írni: Katie Holmes a hírek szerint mindent megenged erőszakos kislányának, így szinte csak hisztijeiről, megdöbbentő kívánságairól és az őt körülvevő luxusról lehet hallani. A két család gyerkőcei egyébként már össze is barátkoztak egymással, az idén márciusban megrendezett Kids’ Choice Awards-gálán Suri Cruise a 9 éves Shiloh Jolie-Pittel kötött barátságot. A kis Suri tehát már szívesen látott vendég a Jolie-házban, kíváncsian várjuk, néhány év múlva valóra válik-e jóslatunk.

Milan Piqué Mebarak és Blue Ivy Carter

Forrás: AFP, Instagram/Beyoncé

Barcelona futballistájának, Gerard Piquének és kedvesének, a kolumbiai énekesnőnek, Shakirának a kisfia, Milan 2013 januárjában született. A csöppség már születésétől fogva tagja a Barcának, nem csodálkoznánk hát, ha felnőve ő is híres papája nyomdokaiba lépne. Ha a tehetségéről most még nem is tudunk nyilatkozni, az biztos, hogy bájos vonásait volt kitől örökölnie: mamája is elragadó, és papája, Gerard Piqué sem rossz parti. A kis csöppség pedig már most is igazi sármőr, retteghetnek hát a lányos anyukák. Egy ilyen remek génekkel megáldott gyerkőcnek ki mást is választhattunk volna párjául, mint a pop nagyasszonyának kislányát, Blue Ivyt. Beyoncé és Jay-Z gyermeke 2012 januárjában látta meg a napvilágot, és bár most még inkább karakteres arcú apukájára hasonlít, reméljük, felnőve csinos anyukája vonásait is felfedezhetjük majd rajta. Shakira kisfiának és Beyoncé kislányának kapcsolatától valószínűleg az egész internet felrobbanna.

Na, és mi újság itthon?

Majoros Marián és Berki Natasa Zselyke

Forrás: Instagram/Majoros Hajnalka, Instagram/Hódi Pamela

A magyar celebvilág egyik legcukibb csöppsége kétségkívül a 2011-ben született Majoros Marián, aki remek génjeit modell anyukájától, Dundikától, és apukájától, a Való Világ egykori sztárjától, Majkától örökölte. A 4 éves kisfiút imádja a kamera, ezt a büszke szülők is jól tudják, így hát szinte minden hétre jut egy-egy ennivaló fotó a kissrácról. A Life.hu szerkesztőségében egy percig nem volt kérdés, hogy melyik hazai celeblányt választanánk a sármos kissrác párjának: ki mást, mint Berki Krisztián és Hódi Pamela gyermekét, az alig kétéves Natasa Zselykét, aki a hazai celebgyerekek egyik legfényesebben ragyogó csillaga. Nati, a mini divatdiktátor és szelfihercegnő nem az átlagos kisgyermekek életét élő: szülei már kétéves kora előtt modellt szeretnének faragni belőle, valamint – bár még írni és olvasni sem tud – a Facebookon már saját hivatalos profilja is van. Arról, hogy ez egyébként mennyire lesz jó hatással a kislány későbbi életére, most inkább nem nyitnánk vitát, az azonban tény, hogy a kislány nagyon cuki, és nagyon kíváncsiak lennénk a Berki-Majoros család egyesülésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.