Irina Shayk Mario Götze Mesut Özil focistafeleség focivébé Mario Balotelli fociVB Cristiano Ronaldo edzés Bruna Marquezine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan a világbajnokság játékosai elképesztően trendik, néha a focistafeleségekre nagyobb figyelem terelődik, mint a füvön izzadó sztárokra. Így persze érthető, ha mindent megtesznek azért, hogy tökéletesen nézzenek ki. Íme a 2014-es vébé gazellatestű WAG-jei (Wives And Girlfriends) és a titkok, melyekkel megőrzik hibátlan alakjukat.

Alex Curran

A 31 éves modell és divatújságíró 2007 óta Steven Gerrard felesége. Alexnek és az angol válogatott középpályásának három gyönyörű kislánya van, a csinos anyuka azonban egy pillanatra sem hagyja el magát. Twitterre feltöltött fotóinak tanúsága szerint rendszeresen edz, szeret futni, kipróbálta már a TRX-et is, továbbá gondosan ügyel arra, hogy milyen ételeket és italokat fogyaszt. Kedvence egy bizonyos zöld turmix, amely csodaszerről a Life.hu-n itt írtunk korábban.

Forrás: Twitter/Alex Gerrard 8

Irina Shayk

Cristiano Ronaldo barátnője előkelő helyen szerepelt a focivébé legszebb focistafeleségeit és sztárpárjait felvonultató cikkünkben is, így nem meglepő, hogy ebben a felsorolásunkban is helyet kapott. A 28 éves lánynak, aki jóformán már a teste összes szegletét megmutatta a nagyvilágnak, szupermodellként kutya kötelessége tökéletesen kinézni, és a hírek szerint keményen meg is dolgozik álomalakjáért. Irina állítólag edzéskor a pilates és a box elemeit vegyíti, igazi titka pedig az, hogy jól megdolgoztatja a mélyizmait. Ezt leghatékonyabban szalaggal végzett pilatesgyakorlatokkal éri el. Az orosz csajszi kifogástalan alakjával tökéletesen illik C. Ronaldo káprázatos izomzatához, májusban például a spanyol Vogue címlapján is remekül festettek egymás mellett. Pucéran!

/1309/_jabb2013918171538

Bruna Marquezine

Ez a szexi, brazil dög nem másnak, mint az FC Barcelona sztárjának, Neymarnak a volt, illetve a jelenlegi barátnője. Bruna is topmodellként keresi a kenyerét, ám pont színészi és modellkarrierje az, ami oly régóta a szerelmük útjában áll. Marquezine a hazájában ugyanis elképesztően népszerű, Neymart azonban Spanyolországba szólítja a katalán csapat. Az akrobatikus szex ugyan tilos a brazil válogatott tagjainak, de biztosak vagyunk benne, hogy a hazai vébé alatt ők ketten valahogy megoldják majd a dolgot. Bruna életében is igen fontos a mozgás, bár közel sem edz annyit, mint kolléganői. Pár konditeremben készült fotót azért az ő Facebook-oldalán is találtunk.

Forrás: Facebook/Bruna Marquezine.

Fanny Neguesha

Ha nem tudnánk, és meg kéne tippelnünk, kihez is tartozik ez a formás testű, de üres tekintetű lány, egyértelműen Mario Balotellire voksolnánk. Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, az olasz válogatott csatárának 2012. december 6-án Nápolyban látta meg a napvilágot a kislánya, Pia, akire Balotelli a születése után rá sem hederített. A kicsi világra jöttekor ugyanis ő már Fannyval randizott, így a babázás nem szerepelt a tervei között. Ahogy a WAG-ek általában, így Neguesha is modell, bár a belga származású lány a többi oldalbordával ellentétben táncosnőként kezdte. Bámulatos alakján és vékony derekán látszik, hogy sokat mozog, táncol, és gyakran végez súlyzós edzéseket is.

Forrás: Facebook/Fanny Neguesha

Ann-Kathrin Brömmel

A Bayern München és a Nationalelf középpályásának, Mario Götzének a barátnője igencsak sokoldalú szépség. Énekel, dalszövegeket ír, divatról blogol, imád főzni, ha pedig sportról van szó, akkor táncol, fut és sok időt tölt az edzőteremben is. Ez persze általában senkit sem érdekel, mivel mindenki csak a teste különböző oldalaira kíváncsi. Ez mondjuk nem meglepő, hiszen formás mellei, helyes pofija és álomhasa mellett senki sem tud elmenni szó nélkül. És nem is akar. A németek még pályára sem léptek ezen a vébén akkor, amikor Ann-Kathrint már kikiáltották a bajnokság legszebbjének, vele idén még a 2010-es világbajnokság leggyönyörűbbike, a szintén német Bastian Schweinsteiger kedvese sem versenyezhetett.

Forrás: Instagram/ annkathrinbrommel

Mandy Grace Capristo

Mesut Özil szerelme 1990. március 21-én született Németországban. Foglalkozását tekintve nem modell, nem színésznő, nem táncos és nem is divatújságíró. Így már csak énekesnő lehet, és az is. Ez persze nem jelenti azt, hogy testének nem kell mindig tökéletesnek lennie.

Forrás: Facebook/Mandy Grace Capristo

Sokat is tesz ezért, Instagram-oldalára feltöltött képei szerint gondosan ügyel az étkezésére, és rendszeresen mozog, a videóit elnézve pedig kétség sem férhet ahhoz, hogy minden áldott nap edz. Nézzük, milyen mozdulatokkal formálja testét a német középpályás felesége:

Nem szexel velem a meccsek miatt: Rámehet egy kapcsolat a focivébére?http://www.life.hu/intim/20140614-focivebe-szex-es-szexhiany-problemak-a-meccsek-alatt-deaki-timea-segit.htmlDübörög a focivébé, zajlanak a meccsek, otthon azonban gyűlnek a viharfelhők. Lehetnek ugyanis akármilyen szexi félistenek a pályán, nem minden nőnek fűlik a foga napi két-három meccs végignézéséhez. Aki pedig nem rajong a futballért, nem szívesen statisztálja végig a világbajnokságot. Deáki Tímea párterapeuta segít, hogyan vészeljük át ezt az egy hónapot.IntimŐk az idei vébé legstílusosabb sztárfocistáihttp://www.life.hu/trend/20140609-cristiano-ronaldo-real-madrid-xabi-alonso-sergio-ramos-a-legstilusosabb-focistak.htmlAz idei vébé sztárjátékosait nem kell félteni, ha arról van szó, hogy stoplis cipő és mez helyet öltönybe kell bújniuk. Lionel Messi például épp pár hónappal ezelőtt bizonyította be, hogy egy férfi nem csak feketében lehet stílusos. A Life.hu most bekukkantott más sztárfocisták gardróbjába is.TrendOrigoÍme a focivébé legszebb focistafeleségei és sztárpárjaihttp://www.life.hu/intim/20140609-gerard-pique-shakira-lionel-messi-cristiano-ronaldo-es-focistafelesegeik.htmlSzexelhetnek vagy sem a futballisták a focivébén című cikkünkben sorra vettük, mely nemzetek nem vihetik magukkal párjaikat Brazíliába, és kik azok, akik szabadon üzekedhetnek a bajnokság alatt. Akinek engedik, az biztosan magával viszi szerelmét, így sztárfeleségekből egész biztosan nem lesz hiány. Nézzük hát a 2014-es viadal focistabarátnőinek keretét!Intim--Szexelhetnek vagy sem a futballisták a focivébén? (18+)http://www.life.hu/intim/20140527-a-foci-vb-n-szexelni-braziliaban-tilos-a-mexikoi-es-a-bosnyak-focistaknak.htmlMinden olimpia, világbajnokság és kontinensviadal előtt felmerül a kérdés, szexeljenek-e, avagy sem a sportolók a megmértettesek alatt. Így nem meglepő, hogy a júnuis 12-én startoló focivébé apropóján is előjött ez a téma. A szex engedélyezése, vagy éppen tiltása úgy tűnik, a világ vezető sportvezetőit is igencsak megosztja.Intim--Ez lesz a focivébé slágere a sörhöz: csípős, fűszeres kolbászkákhttp://www.life.hu/sztarszerzok/lazar-chef/20140613-lazar-chef-a-csipos-fuszeres-kolbaszkak-receptjet-mutatja-be.htmlUgye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés gasztrotúrává váljon Sztárszerzők rovatunkban, a Life.hu-n.Lázár Chef--Az olasz csapat a legjobban öltözött a focivébénhttp://www.life.hu/trend/20140612-a-brazil-futball-vilagbajnoksagon-az-olasz-labdarugo-valogatott-a-legjobban-oltozott-csapat.htmlAz olasz futball-válogatott stílusosan érkezett meg Brazíliába, a futball-világbajnokság helyszínére. Ennyi helyes pasit egy rakáson! Már alig várjuk, hogy elinduljon ez a viadal!Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.