Szekeres Nóra: „Jobban tetszik a hajlékonyság, mint a kidolgozott izmok"

izom ászana hajlékonyság Szekeres Nóra jóga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető nádszálvékony, légies alakjával pillanatok alatt bárkit levesz a lábáról, ezért gondoltam, meginvitálom egy jógaórára, és biztos voltam benne, jól állnak majd neki a nyakatekert testtartások.

Szekeres Nóri profi jógafelszerelésben toppant be az órára, és mosolyogva, könnyedén érzett rá a dinamikus jógára.

Fotó: Polyák Attila/Origo

„Többféle jógaórán jártam már, de először a bikram jóga ragadott magával. Nagyon jólesett a meleg teremben nyújtani és gyakorolni. Sokféle órát kipróbáltam már, és az a tapasztalatom, hogy mindegyikben fellelhetők a gimnasztika alapelemei, csak így-úgy variálják őket" – kezdte Nóri, akivel remek hangulatban jógáztunk, kedveltem a nyitottságát, és észrevehető volt, hogy nem először próbálja a csavaros ászanákat.

Fotó: Polyák Attila/Origo

„Voltak az órádon olyan pózok, amiket eddig nem ismertem, és nagyon jólestek. A medencemobilizáló gyakorlatnál egyértelműen éreztem a nyújtó hatást. A hátamnak is remek volt az előre-hátra hajlongás, és bár nem szokott fájni a gerincem, szülés után, amikor cipeltem a kisfiam, azért néha már megéreztem" – mesélte a műsorvezető, akit a jógában leginkább a szép mozdulatok kivitelezésekor megtapasztalt hajlékonyság fogott meg.

Fotó: Polyák Attila/Origo

A leginkább a tánc az, ami kikapcsol, amikor megérzem a flowt.


Fotó: Polyák Attila/Origo

„A környezetemben egyre több embert foglalkoztat a spiritualitás, és sokat beszélgetünk erről. Mindenkinek szüksége van arra, hogy megtanuljon önmagával egyensúlyba kerülni. 14 évesen aerobikozni jártam, mert akkor arra volt szükségem, akkor még képtelen voltam leülni és mantrázni. Próbáltam én, csak nem ment.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Aztán huszonévesen, mikor már megvoltak a gyerekek, egészen más irányba fordultam,

Fotó: Polyák Attila/Origo

„Nem árt elsajátítani olyan technikákat, amelyek azt tanítják, hogyan szánjunk időt magunkra, és ezek milyen minőségben történjenek. Én is nyitott szemmel és füllel járkálok, keresgélem a számomra legideálisabb módszert. Mivel folyamatosan változom, ezért igyekszem megtalálni az aktuálisan hozzám passzoló megoldást" - magyarázta Nóra.

Így jógáznak a sztárok

Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, Aleskával lebegtünk a föld felett. Vásáry Andrét kitekertük, de remekül állta a sarat. Sugár Berci megmutatta szuperhajlékony testét.

Dukai Regina: „Jóga közben tudok teljesen kikapcsolni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-dukai-regina-modellt-jogaorara-vittuk-mivel-o-mar-gyakorlott-jogazo-a-nehezebb-aszanakat-is-ugyesen.htmlA modellt régóta szerettem volna elcsalni a jógaórámra, amikor igent mondott, tudtam, ez egy igazán csajos gyakorlás lesz. Ez Zsír!--Jógaórával leptük meg Iszak Esztithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-iszak-esztit-a-viva-tv-musorvezetojet-gerincjoga-orara-vittuk.htmlA gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehatja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne. Ez Zsír!--Molnár Anikót jógaórára vittükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-molnar-anikot-az-egykori-nagy-ot-jogaorara-vittuk-es-megdolgoztattuk-az-izmait.htmlAz egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoJógával leptük meg az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160216-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjait-enb-alexat-enb-davidot-es-enb-borit-jogaorara-vittuk.htmlAlexa és Bori lelkesen toppantak be az órámra, ám az őket kísérő Dávid kicsit húzódozott a kiterített jógaszőnyeg láttán, de végül beadta a derekát. Ez Zsír!Fotó: Polyák Attila - OrigoMolnár Andi lement nekünk spárgábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-molnar-andit-a-szombat-esti-laz-sztarjat-tancos-koreografust-jogaorara-vittuk-ahol-lement-spargaba.htmlJógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony. Ez Zsír!--Páros jógára vittük a legszexibb magyar sztárpárt, Müller Attilát és Larion Zoéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151209-larion-zoe-modellt-es-muller-attila-musorvezetot-paros-jogara-vittuk-es-szexi-fotokat-keszitettunk-a.htmlMüller Attila és gyönyörű barátnője, Larion Zoé szuper párost alkotnak, ez pedig egy jógaórán vagy tovább mélyül, vagy a felszínre törhetnek az ellentétek. Nos, náluk abszolút a harmónia és az összetartozás erősödött. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.