Irigylésre méltó külső – Ők a legjobb testű nők 50 felett!

Forrás: Tsum Magazine -
fiatal Elle MacPherson Courteney Cox izmos Demi Moore Cindy Crawford test formás Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt gondolják, hogy a fiatalság túlságosan is hamar elmúlik. De ki merné azt mondani ezeket a csodálatos nőket látva, hogy 50 felett már semmi izgalmas nem vár, csak az öregedés? 

Cindy Crawford

A 80-as, 90-es évek egyik legkeresettebb szupermodellje februárban töltötte be 50. életévét. Az évtizedek múlásával is alig változott a teste: ma is formás és izmos. Ez egyébként nem is csoda, hiszen az egészséges életmód híve: odafigyel az étkezésre, és a testmozgás is fontos szerepet játszik a mindennapjaiban. Lányával, akit szintén erre az életmódra nevelt, helyet kaptak a legszebb anya-lánya párosokról írt cikkünkben. Bikinitestéről itt találsz fotókat!

Cindy Crawford nem rejtegeti gyönyörű testét az orosz Tsum magazinban sem Forrás: Tsum Magazine

Christie Brinkley

A szintén modellként ismertté vált Christie Brinkley 61 éves. Kimondani is hihetetlen, annyira nem látszik rajta a kor. Saját bevallása szerint már 12 éves kora óta szigorú vegetáriánus étrendet követ: sok zöldséget és gyümölcsöt eszik, csakis frissen és nyersen, mert azok úgy a legegészségesebbek. Azt is tudjuk, hogy a tündöklő és fiatalos arcbőrének a kókuszolaj a titka. Bikinis képet itt találsz róla.

Christie Brinkley egy bikinis fotózás alkalmával bizonyította be, hogy 50 felett is szexi Fotó: Timothy White

Elle MacPherson

Elle MacPherson nem véletlenül kapta a The Body, vagyis A Test becenevet, ugyanis 52 évesen egy évvel sem néz ki többnek 30-nál. Heti hat napon 45 percet edz, emellett fut, túrázik, úszik, vízisíel, vagy ami éppen jön. Ami az étkezést illeti, a vörös húsokat, a búzát és a tejtermékeket teljesen kerüli, és a teste pH-ját folyamatosan ellenőrzi, és mindenféle lúgosító technikákat vet be, ha szükség van rá, így bikiniben is csodásan fest.

Elle MacPhersonon nem fog az idő, a teste, mint egy huszonévesé Forrás: Ocean Drive Magazine

Courteney Cox

Júniusban töltötte be 52. életévét a Jóbarátok egykori sztárja, aki az arcán több beavatkozást is csináltatott. Teste azonban, a többiekhez hasonlóan, a megfelelő étkezésről és a rengeteg sportolásról tanúskodik. Bikinis képeket itt találsz róla!

Courteney Cox 52 évesen is nagyon csinos Fotó: James White for New You Magazine

Demi Moore

Hiába 53 éves, egyszerűen nem fog rajta az idő. Korábban azt gondoltuk, hogy Ashton Kutcher tartotta fiatalon, de nem a fiatal pasi volt a titka, hiszen a szakítás óta is fantasztikusan néz ki. Huszonéves lányai között is szinte tinédzsernek néz ki, annyira fiatalos, formás és izmos a teste. Bikinis képeket itt találsz róla!

Demi Moore alakja még ma is irigylésre méltó Fotó: Brian Bowen Smith

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.