Kókuszolajat nekünk is! Erre esküszik a 61 éves Christie Brinkley

Forrás: AFP/Noam Galai -
kókusz kókuszolaj Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vagy zseniális Christie Brinkley plasztikai sebésze, vagy tényleg csodát tesz a bőrrel a kókuszolaj. A modell ugyanis erre esküszik, mi pedig az arcát nézve kénytelenek vagyunk hinni neki. 

Nagylányok vagyunk már a csodákhoz, ezért is tűnik tündérmesének az, hogy Christie Brinkley titka a kókuszolaj. De tegyük fel, hogy hiszünk neki: arról már mi is írtunk, hogy ez tényleg a szépségápolás egyik szuperfegyvere, sőt, már legalább 8 dolgot tudunk, amire biztosan tökéletes ez az olaj.

Forrás: AFP/Noam Galai

De térjünk vissza a modellhez : Christie olyannyira hisz ebben a dologban, hogy legújabb bőrápolási termékei is ezzel készülnek. Csak jó reklámfogás? Lehet, mindenesetre a sztár arca tényleg gyönyörű, pláne, hogy 61 éves. Brinkley egyébként elárulta, azért kezdett komolyabban foglalkozni a bőrápolással, mert kaliforniai lányként fiatalon lételeme volt a napsütés, ám azóta már rájött, hogy nincs olyan dolog, ami jobban károsítja a bőrt az erős napfénynél.

A sztár reggelente egy finom arcradírozással kezdi a napot, a homlokától egészen a dekoltázsáig, és ezt a műveletet az ujjvégeivel végzi. Ezek után jöhet a zuhanyozás, majd egy nappali arckrém és egy kis szérum a szem környékére. Kókuszolajat lefekvés előtt használ sminklemosáshoz és az éjszakai arcápolási termékeiben.

Szerinted plasztikáztat Christie Brinkley?

8 olaj, amitől gyönyörű leszel

A Life.hu ITT már összegyűjtötte azokat a nélkülözhetetlen és jótékony olajokat, amelyektől egészséges és gyönyörű leszel még a leghidegebb napokon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.