Micsoda bikinitest! Az 50 éves Cindy Crawfordtól elállt a lélegzetünk

alak fotó bombaforma fogyás Cindy Crawford bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnénk mi is így kinézni 50 évesen! Cindy Crawford még mindig elképesztő formában van, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a férje róla készített fotója. 

Egy gramm felesleg nincs a gyönyörű szupermodellen! A csodás Cindy Crawford alakja szinte alig változott modellkarrierje kezdete óta, kidolgozott izmaival és nőies vonalaival még ötvenévesen is elképesztően dögös. Legalábbis erről árulkodik legújabb, bikinis fotója, melyet férje készített róla a családi nyaralásukon. Cindy, le a kalappal!

Forrás: Instagram/ Rande Gerber

Szörnyű tragédiák árnyékolják be Cindy Crawford életét

Cindy Crawford élete nem volt olyan könnyű, mint azt sokan gondolnák: az öccse 10 évesen leukémiában halt meg, a fiatal lány pedig kukoricaföldeken dolgozott napi 10 órákat, hogy segítsen a család anyagi helyzetén. Még mindig nagyon fiatal volt, amikor szülei elváltak. „Ez volt a második nagy trauma a gyerekkoromban, öcsém halála után" – nyilatkozta korábban. Bővebben a Life.hu cikkében.

Péter Srámek nem csak a tehetségkutatóban, de a jégen is helyt áll! Nem számít, hogy 10 éve nem volt korcsolya a lábán, ő biztosan siklik a pályán. Igaz, megkönnyítettük a dolgát. A hangszórókból jobbnál jobb slágerek szóltak, Srámek feldolgozásban. Videó lentebb:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.