Merész képeken a szemérmes Ellie Goulding

fotózás címlaplány LifeNight félmeztelen magazin Ellie Goulding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Nem vagyok maga a megtestesült ártatlanság" - a fiatal énekesnő félmeztelenül állt modellt egy ismert női magazinnak.

Eddig sosem látott oldalát mutatta meg Ellie Goulding a brit Marie Claire februári számában. A szemérmes énekesnő félmeztelenre vetkőzve, bájait karjaival eltakarva pózol a magazin hasábjain.

Fotó: Marie Claire/David Roemer
Fotó: Marie Claire/David Roemer
Így készült meztelen fotózására Kate Mosshttp://www.life.hu/ez-zsir/20131212-kate-moss-brit-szupermodell-torokorszagba-utazott-meregteleniteni-a-playboy-fotozasa-elott.htmlLady Gaga vaginája a címlapon (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131204-lady-gaga-amerikai-enekesno-a-candy-magazin-cimlapjan-meztelenul.htmlKatalin és Vilmos szexvideóját akarja a világhttp://www.life.hu/szorakozz/20140102-katalin-hercegnovel-es-vilmos-herceggel-forgatna-pornofilmet-a-vilag-egyik-vezeto.htmlKockák és csillogás - Így divatozott Katalin 2013-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20131229-ruha-es-divat-katalin-hercegno-stilusa-2013-ban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.