Katalin hercegné kiköpött mása Harry herceg új barátnője

Forrás: AFP/Carl Court -
barátnő szerelem Camilla Thurlow Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két szőke után egy barna hajú lányba szeretett bele Harry herceg - már, ha hihetünk az OK! magazin értesüléseinek. Tudod, ez az a lap, amelynek szerkesztői szerint Katalin hercegné és Angelina Jolie is hónapok óta gyereket vár.

A lap meg is nevezte Harry herceg új barátnőjét. Szerintük a 25 éves Camilla Thurlow a herceg választottja - közzé is tettek róla egy fotót, amelyen pontosan úgy néz ki, mint Katalin hercegné.

Forrás: AFP/Carl Court

A lány 2008-ban szépségkirálynő volt, a Miss Edinburgh címet nyerte el. A magazin informátora szerint teljesen más, mint azok a lányok, akikkel Harry herceg korábban együtt volt, és teljesen megőrjítette a sokat látott és tapasztalt Harryt. Intelligens, szexi, ráadásul pont annál a jótékonysági szervezetnél dolgozik, amelynek Diana hercegnő fő támogatója volt. Ráadásul nem fél nemet mondani a hercegnek, ha épp valamilyen fontos feladatról van szó, amitől Harry csak még jobba odáig van érte - írja a lap. Camilla egyébként nem egy celebalkat: Instagram-profilja privát, Facebook-oldala sem elérhető. Csak néhány 2008-as fotót találtunk róla a szépségverseny honlapján, amelyen indult.

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget

Míg mi minden egyes nap azt várjuk, hogy eljöjjön értünk a hercegünk, addig Cressida Bonas fogta, és kidobta a sajátját. Sajtóértesülések szerint ugyanis ismét szingli a brit királyi család 29 éves trónörököse. A szakítás híre után a Life.hu összegyűjtötte az okokat, amiért valószínűsíthetően Bonas kisasszony lapátra tette Harryt, és amiért talán mi is így tettünk volna a helyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.