Kristen Stewart a Coachellán leszbizett

Forrás: Norhfoto -
Coachella Kristen Stewart harmónia fesztivál leszbikus Alicia Cargile
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermenő fesztivál második hétvégéjén fotózták le a színésznőt párjával, Alicia Cargile-el.

A 25 éves Kristen Stewart és Allicia Cargile állandóan együtt vannak. Már egy éve elindultak a találgatások arról, hogy valójában több van közöttük puszta barátságnál, amit folyamatosan megerősítenek a viselkedésükkel. A pár ugyanis már össze is költözött, nemrégiben kézenfogva látták őket sétálgatni, most pedig a Coachellán buliztak együtt. Szokás szerint nagy harmóniában ücsörögtek egymás mellett: a fesztiválozó celebnő párja cicijét is megigazgatta. A képeket itt nézheted meg.

Egyébként a színésznő külseje sokat változott azóta, hogy állandóan együtt van Aliciaval. Hétköznapi szerelései mindig nagyon fiúsak, a sapka például elmaradhatatlan kelléke a ruhatárának.

Forrás: Norhfoto

Kik buliznak 2015-ben a Coachellán?

A Coachella fesztivál a celebek gyűjtőhelye, így idén is rengeteg hírességet fedeztünk már fel a bulizók között. Ott van Leonardo DiCaprio, Brooklyn Beckham, és persze a legszebb topmodellek. De Madonna színpadi botrányát sem érdemes kihagyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.