Robert Pattinson Pánikszoba trilógia vámpír Kristen Stewart Még mindig Alice film Twilight tini megcsalás kapcsolat tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő 25 éves lett, így eljött az ideje, hogy összeszedjük ennek a nagyszerű negyedszázadnak a legfontosabb eseményeit.

A tehetséges színésznő 12 évesen kezdte a pályáját: a "Pánikszoba" című thriller rendezője látott először fantáziát a fiatal lányban. Ezután sok filmben kapott kisebb szerepet, de az igazi áttörést a 2008-as év hozta meg neki, ekkor kapta meg ugyanis a "Twilight" női főszerepét.

A könyvből készített trilógia nagyon befutott. Ennek valószínűleg nem a fergeteges színészi játék volt az oka, hanem az, hogy szépen meglovagolta az éppen virágzó vámpírőrületet. Tehát a tinik odavoltak a filmért, és amikor Robert Pattinson és Kristen Stewart kapcsolata napvilágot látott, még nagyobb lett a felhajtás körülöttük.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Évekig cikkeztek a kapcsolatukról, amelynek szomorú vége lett, ugyanis a sokarcú színésznő a "Hófehér és a vadász" című film forgatása alatt megcsalta a párját a film rendezőjével. Miután kiderült a csalfa színésznő tette, egy ideig még ment a huzavona, végül szerencsére véglegesen szakítottak. Robert Pattinson azóta egyébként komoly párkapcsolatban él egy botrányhős énekesnővel.

Azóta semmi különös nem történt a színésznővel, legutóbb a "Még mindig Alice" című filmben mutatta meg megszokott arcát, amelyben egyébként Julian Moore zseniálisat alakít.

Boldog születésnapot, Kristen Stewart!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.