Sztárok, akik az elmúlt pár évben Neville Longbottoming-oltak

Niall Horan Neville Longbottom Calvin Harris Justin Timberlake Jonas Brothers Harry Potter Matthew Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Harry Potter-filmek egykori Neville Longbottomja bizony igencsak szemrevaló pasivá érett az évek folyamán. Dögös, alsónacis képeket villantott, kockahassal, borostával, szőrrel, úgy, ahogy azt kell. Nem csoda hát, hogy felrobbant tőle az internet, és azóta is lángol.

Matthew Lewis

A 25 éves angol színész fotójától még a Potter-könyvek írója, J.K. Rowling is ledobta az ékszíjat. Mondjuk nem abban az értelemben, ahogyan a nőpopuláció nagy része, hanem úgy, mint egy gonosz, klimaxos matektanár néni, aki még mindig nem vette észre, hogy a kölykök bizony már felnőttek, sőt. (Emma Watsonból majdnem brit hercegnő is lett.)

Forrás: buzzfeed.com, Attitude

Szóval Rowling megdorgáló tweetet csiripelt ki a közösségi oldalára, amely valahogy így hangzott: "Nem olyan rossz, mint Dant látni az Equuisben, de közelít hozzá. Legközelebb figyelmeztessetek engem, az Isten szerelmére" - írta először Rowling, aki itt Daniel Radcliffe Equuis című színpadi darabban nyújtott teljesen pucér alakítására gondolt. "Mindig támogatni foglak, bármit csinálsz. De most menj, és vegyél magadra valamit" - tette még hozzá. Reméljük, Lewisnak esze ágában sincs megfogadni az írónő tanácsait. Ilyen testet ugyanis kár lenne eltakarni.

Az aputestben a világon semmi (szexis) nincs és nem is volt

Aki ezentúl #dadbod hashtaggel akar nyomulni az Instán, annak nagyjából nem kell tennie semmit. Nem szükséges a szakáll, a fejsze, avagy a kockás ing, mint legutóbb a #lumbersexual őrületnél. (Ajánlott irodalom: Akkor szexi a favágószexuális, ha szálkás.) Nincs tehát belépési követelmény a képzeletbeli aputestklubba, így mindenki alanyi jogon taggá válik, amennyiben teljesen átlagos kinézetű, nem túl vékony, nem izmosra gyúrt, ergo nem jár edzeni, de nincsen sörhasa. Aki hébe-hóba sportolgat, ha van kedve, vagy muszáj, ha hívják a haverok, esetleg ha futni kell a gyerek után. Szeret és tud enni, boldog, kiegyensúlyozott, vagyis egy teljesen egyszerű férfi. Az aputesthájpról itt szörnyülködtünk korábban.

Calvin Harris

Nem csoda, hogy Matthew Lewis akciója után a lapok elkezdték előkotorni azoknak a hírességeknek a kölyökkori fotóit, akikról sosem gondoltuk volna, hogy rút kiskacsákból valaha is hattyúk lesznek. Minden ilyen felsorolás kettes számú sztárja egyébként Calvin Harris, akinek a zenéjét korábban is szerettük, de a mi térképünkre is csak akkor került fel, amikor levetkőzött az Armaninak.

Forrás: ragetracks.com, AFP

"Mióta konstatáltuk, hogy a skót djlett az Emporio Armani 2015-ös tavaszi-nyári alsónemű-kollekciójának reklámarca és -teste, nem tudunk szabadulni az érzéstől, hogy egész idáig nem szenteltünk elegendő figyelmet Harrisnek. A neves zenész, aki mint ismeretes, Taylor Swift aktuális szívszerelme, bebizonyította, hogy nemcsak a dj-pult mögött, hanem a kamerák előtt is megállja a helyét. És nem is csak partiszerkóban, de ruha nélkül is" - írtuk róla korábban.

Miért dobja mindenki Taylor Swiftet?

Alig vállalták fel a románcukat, Calvint máris egy másik lánnyal látták, így persze nem aggódjuk magunkat halálra ezért a kapcsolatért. Legfőképpen azért nem, mert az énekesnő rövidke románcaival amúgy is Dunát lehet rekeszteni. Swift egyszerűen nem érti, hogy miért ilyen rövidek a kapcsolatai.

Mivel a viszonyai évek óta tiszavirág-életűek, a fiatal lánynak fogalma sincs, hogy mi a hosszú kapcsolat titka. Így persze nem is tudja, hogy milyen hibákat nem kellene elkövetnie, illetve miképpen kellene viselkednie, hogy választottjai ne dobják ki őt újra meg újra. (De legalább minden szakítás után írhat róluk egy dalt.) A Life.hu 2013 januárjában felrajzolta az énekesnő szextérképét, onnantól kezdve, hogy odadobta a szüzességét az egyébként nagy lyukvadász hírében álló Jake Gyllenhaalnak.

Justin Timberlake

Sokunknak meghatározó szerepet játszott a tinédzserkorában Nick Carter mellett Justin Timberlake is. Akkoriban valahogy nem éreztük furának, hogy zsíros hatású smackleves-haja van, vagy, hogy a fülbevalói is übercikik. Szerencsére ő is igencsak kikupálódott, amikor maga mögött hagyta az oly népszerű fiúbandát.

Forrás: sporcle.com, AFP

Az egykori tinisztár azóta felnőtt, feleségül vette Jessica Bielt, idén tavasszal pedig világra is jött a kisfia, Silas Randall. A sztárpár gyermeke májusban már egyhónapos lett, az elfoglalt szülők pedig úgy döntöttek, hogy dada segítségét kérik a gyerekneveléshez. Szokatlan módon két meleg fiút választottak. Erről itt írtunk korábban.

Niall Horan

Mint ismeretes, Niall a One Direction-ben zenél. Persze nem baj, ha valaki nem ismeri névről a méltán híres OD tagokat. Harry Styles-t is csak azért tudjuk, hogy ki, mert jártak Taylor Swifttel, Zayn Malikról pedig akkor hallhattunk először, amikor (állítólag a mamája miatt) kilépett a bandából. Ez azért sokat elárul...

Forrás: imgfave.com, AFP

Horanról amúgy Palvin Barbi tudna még mesélni, valamit ugyanis kavargattak tavaly télen. Szerencsére ez a fiú is előnyére változott, így pedig annyira nem is érthetetlen, hogy a szépséges modellnek megakadt rajta a szeme.

Palvin Barbi exkluzív interjút adott a Life.hu-nak:

Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy kétéves szerződést. Pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Ezek után nem feltétlenül azt várnánk, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Barbi megtette, mi pedig kifaggatta, amiről csak lehetett.

Nick Jonas

A Jonas Brothers-szes Nickkel kapcsolatban még annyira sem vagyunk képben, mint Horannal, de a Wikipedián az első mondat az róla, hogy vallásos családból származik, olyannyira, hogy tett egy fogadalmat, miszerint az esküvőig szűz marad.

Forrás: AFP

A záróakkord pedig az az oldalon, hogy első barátnője Miley Cyrus volt, a második pedig Selena Gomez.

Szerinted szűz még Nick Jonas?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.