Párja vette rá az OnlyFansre a Megasztár egykori énekesnőjét: elárulta az árakat is

fotó lábujj Megasztár onlyfans Bencsik Tamara láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kacérkodnak a gondolattal, hogy regisztrálnak az OnlyFansre, hiszen csábító, hogy egy-két intim fotó vagy videó után hamar meggazdagodnak. Nem olyan egyszerű azonban pénzt keresni ezen a platformon, és nem is feltétlenül kell erotikus tartalmat kínálni.

Bencsik Tamarát a Megasztár negyedik évadában ismerte meg az ország. Az énekesnő végül a tehetségkutató ötödik helyén végzett. Öt évvel a show után azonban a párjával úgy döntöttek, hogy kiköltöznek Németországba, ahonnan most hazatértek. Ennek alkalmából interjú készült az énekesnővel, aki egy meglepő dologról is lerántotta a leplet.

Tamara a TV2-nek mesélt arról, hogy párja nógatására regisztrált az OnlyFansre, amely könnyű pénzszerzési lehetőségnek ígérkezett. Mivel korábban már szerepelt a Playboy-magazinban, így beadta a derekát és készítettek róla pár fotót. Az élményei közül a legfurcsább az volt, hogy a lábáról és a lábujjairól készült képekre is volt kereslet, ezekért el tudott kérni 15-20 dollárt, mai árfolyamon számítva 5500-7500 forintot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.