"Jézusom, mi történt vele?" - Aggódnak a rajongók Madonnáért, megint nagyon furán néz ki: Fotó

turné Madonna arc énekesnő popkirálynő
Madonna a The Celebration világkörüli turnéjára készül, mely a jövő héten indul Londonban. Ám a rajongók aggódnak az énekesnőért, négy hónappal a kórházba kerülése után nem néz ki valami jól.

A 65 éves popkirálynő jelenleg világkörüli turnéjára készül, amelyet átütemeztek, miután júniusban súlyos bakteriális fertőzéssel kórházba került, és több napot töltött intenzív osztályon. A rajongók azonban nem tudnak felülkerekedni azon, mennyire furcsán néz ki megint azon a fotón, amelyet a népszerű blogger, Perez Hilton töltött fel róla az Instagramra.

Már mindenki megszokta, hogy Madonna mostanában határozott arccsonttal rendelkezik kozmetikai beavatkozásoknak köszönhetően, de most mintha a szokásosnál is teltebb lenne az arca. „Jézusom, mi történt vele?" - írta az egyik képhez egy rajongó, mire egy másik így kommentált: „Fájdalmasnak néz ki!"

Mások arról értekeztek a kép alatt, hogy mindenkinek abba kellene hagyni az ajkak és az arc injekcióztatását, nyilvánvaló, hogy Madonna is egy rossz orvos kezei közé került, aki rossz helyre töltötte a botoxot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.